Svakodnevno provodimo mnogo vremena na internetu, možda i više nego što je potrebno. Ta navika surfovanja na internetu ustalila se u svakodnevici svakoga od nas! Čak i ako smo za računarom radi izvršavanja poslovnih obaveza, uvek neko vreme iskoristimo da se upoznamo sa najnovijim sadržajem koji kruži online svetom.
Sadržaj je, svakako, primarna stvar koja nas interesuje kada počnemo da pratimo određenu veb stranicu, ali je i web dizajn ono što privlači internet korisnike u najvećoj meri. Kada je sajt jasan, lako pretražv i dopadljiv, veća je verovatnoća da će se korisnik na njega ponovo vratiti. Predstaviću vam nekoliko najposećenijih veb sajtova na kojima svaki redovni posetilac u proseku provede oko 30 minuta dnevno.

1. Lifehacker

Ovaj praktičan i koristan sajt nalazi se na vrhu liste. Na njemu korisnici mogu naći informacije poput onih kako da poboljšate svakodnevni život nizanjem sitnih i ličnih uspeha, kako da vaša pasta bude „sl dente“, kako da uzgajate neko povrće u svom stanu, ali i informacije, preporuke i revizije različitih softvera koje (ne) bi trebalo da koristite. Interesantan sajt na kome će svako pronaći nešto interesantno za sebe.

2. Where Cool Things Happen

10 sajtova na kojima ćete provesti više od 30 min dnevnoZnate one fotografije zadivljujućih i hipnotišućih fotografija arhitekture, umetnosti, nauke, putovanja koje vidite na raznim društvenim mrežama? Najčešće su to šerovani postovi upravo sa ovog sajta. Svaki album koji postoji na sajtu izaziva snažnu emociju praćenu rečju „vau“. 😉 Posetite sajt, upoznajte neke kutke sveta za koje niste ni znali da postoje…

3. The Chive

Ovo je jedan od posećenijih blogova sačinjenih od fotografija i video postova. Svaki čudan, pomalo nenormalan i uvrnut sadržaj je na ovom sajtu i više nego dobrodošao. Namenjen je starijim srednjoškolcima i studentima koji uživaju u čudnovatim idejama. 😉

4. Sploid: News from the Future

Interesantan sajt namenjen ljubiteljima nauke i prirode. Bizarni video snimci nerazjašnjenih prirodnih pojava, dostignuća koja prkose gravitaciji, čuda prirode i slično. Neverovatno vizuelno iskustvo za sve koji prvi put posete ovaj blog. 😉

5. Attack of the Cute

10 sajtova na kojima ćete provesti više od 30 min dnevnoKada poželite da vas preplavi osećaj nežnosti, ovo je sajt za vas. Čitaoci ovde postavljaju slike svojih umiljatih i slatkih ljubimaca i zanimljivih životinjskih vrsta. Svakako, preporuka za svaki tmuran dan, jer će sadržaj ovog sajta sigurno izmamiti osmeh na svačijem licu.

6. Reddit

Ovaj vebsajt je zanimljiv za sve korisnike i čitaoce koji vole da budu u interakciji sa drugim posetiocima ovog sajta. Naime, sajt je mesto na kome možete objaviti video ili sliku propraćenu komentarom, a drugi korisnici glasaju, odnosno daju pozitivne ili negativne komentare. Svakako je mesto na internetu na kome ćete se dobro nasmejati.

7. This Is Why I’m Broke

10 sajtova na kojima ćete provesti više od 30 min dnevnoTIWIB je elektronski magazin i online prodavnica na kojoj možete kupiti najinteresantnije predmete, komade odeće, dizajnerske komade nameštaja, razne elektronske uređaje koji imaju praktičnu primenu, ali nisu neophodni u svakodnevnom životu. Jednostavno su izuzetno primamljivi i interesantni. Toliko, da morate da ih kupite. Otud i šaljiv naziv samog sajta.
Izrada web sajtova je u punom jeku, većina ljudi traži relevantne informacije upravo na internetu, zato je potrebno biti originalan i svojim web dizajnom i sadržajem napraviti razliku između sebe i drugih. Nadamo se da smo vam današnjim izborom najinteresantnijih sajtova pomogli da pronađete svoj izvor inspiracije i zabave.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here