Zbog široke upotrebe automobila u današnjim selima i gradovima, izmišljena je rent a car usluga, koja vam pruža mogućnost korištenja vozila na kraći ili duži period. Ova usluga dostupna je u svakom većem gradu Bosne i Hercegovine, a na internetu se možemo nerijetko susresti sa ponudama agencija rent a car Sarajevo, Tuzla, Banja Luka i dr.
Ova usluga je primamljiva pojedincima koji nemaju dubok džep ili nemaju svoj auto, ali i kompanijama koje sve češće iznajmljuju vozila zadnjih godina. Glavne odlike rent a car usluge su brzina i pristupačnost. Uzmimo za primjer da ste stanovnik Sarajeva i želite da iznajmite auto, sve što trebate je da ukucate ”rent a car Sarajevo” i pogledate ponude najbližih agencija, rezervišete odabrani automobil i krenete na okupljanje sa uposlenicima agencije. Raznovrsnost ponude je druga odlika agencija koje su svoje usluge prilagodile životnom standardu naše države i omogućile da svaka osoba može da pronađe povoljno auto za sebe. Surfajući internetom, pronašli smo 3 zanimljiva auta u agencijama rent a car Sarajevo, a koje vam predlažemo da pogledate u nastavku teksta.

Opel Insignia

3 zanimljiva auta koje možete iznajmiti u rent a car Sarajevo agencijiZahvaljujući istaknutim detaljima, maska hladnjaka je dodatno istaknuta na prednjoj strani. Prednja svjetla odaju još više stila baš kao i nisko postavljena svjetla za maglu. Atraktivni detalji, kao što su profil prednjih svjetala, LED stražnja svijetla, Opelova dnevna svijetla u obliku krila otkrivaju moderan fluidan stil. Ponašanje na cesti Opel Insignije može se poboljšati uključivanjem pogona na sva četiri točka, što rezultira da se okretni momenat automatski rasporedi ne samo između prednje i stražnje osovine, nego i između lijevog i desnog stražnjeg točka, čime se ostvaruju maksimalno držanje i stabilnost. Svi prijenosi u Opel Insigniji imaju šest stepeni, automatski prijenosi opremljeni su sa ActiveSelect za sekvencijalno mijenjanje.

Mercedes E-Class

3 zanimljiva auta koje možete iznajmiti u rent a car Sarajevo agencijiOvaj automobil je zbog svojih dimenzija oduvjek bio u nižoj klasi ali 2009. godine je zakoračio u moderni svijet sa naprednim infotainment sistemima, prilagođenim tehničkim elementima savremenim potrebama, a dobila je i pametne tempomate. Vanjski izgled je pretrpio promjene, a uz ugradnju LE dioda u prednja i u stražnja svjetla i dodatne nove opreme iz Mercedesa su objavili i to da je ovo najbolji redizajn koji su ikada napravili na nekom automobilu. Redizajniranje ove klase Mercedesa koštalo je oko 1 milijardu eura. Najnovije E klase su opremljene naprednim Euro 6 motorima sa rasponom snage od 134 KS do 405 KS.

BMW 5-Series

3 zanimljiva auta koje možete iznajmiti u rent a car Sarajevo agencijiU prošloj godini, oko 340 000 kupaca se odlučilo da kupi BMW serije 5. Svoju veliku popularnost jednim dijelom duguje širokom izboru motora. BMW serije 5 nudi opciju pogona na zadnje točkove ili BMW xDrive sa inteligentnim pogonom na sva četiri točka. Širok izbor snažnih benzinskih i dizelskih motora sa četiri, šest i osam cilindara dostupan je za vozila BMW serije 5. Luksuzni enterijer ni nakon deset godina upotrebe ne pokazuje znakove umora. Udobna sjedišta i jednostavnost upotrebe su vrline koje unutra ima ova serija 5. Na zadnjim sjedištima je nešto manje komforno nego kod drugih konkurentskih auta ali je prtljažnik veliki i prima 460 litara.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here