Nakon cijele godine predanog rada i brige za obitelj, bio bi red usrećiti i mamu, poklonom kakvog zaslužuje. Stoga, pred nadolazeće božićne blagdane, valja se zapitati – što mama stvarno želi za Božić?

“Stylish” kuhinjsko pomagalo

Miris i okus maminih kolača jedna je od stvari koje se nikad ne zaboravljaju. Kupiti joj nešto što će joj prije svega olakšati rad, a onda i kolače učiniti još ukusnijim, pravi je odabir. Primjerice, mamu koja voli praviti kolače, oduševit će ovakav predivan i praktičan mikser, koji sa lakoćom “savladava” velike količine namirnica, pri tome ostavljajući ruke slobodne! Praktično, dizajnom očaravajuće, savršeno pristaje uz svaku kuhinju – vjerujte, mama će biti oduševljena!

Mali kućni pomagač

Prašina se skuplja svaki dan i borba s njom postala je svakodnevnica svake domaćice. Kupnjom nečega što će mami olakšati taj posao, ne možete pogriješiti. Ako vam je pritom u glavi nova metla, odmah je izbacite iz glave! Nova generacija robotskih usisavača svakako dolazi u obzir. Napredni i učinkoviti usisavač olakšat će život mamama, kojima je usisavanje nezaobilazan dio svakodnevnog čišćenja. Robotski usisavač lako savladava prepreke te pruža kvalitetno usisavanje doma, dok za to vrijeme mama može raditi nešto drugo ili jednostavno odmarati. Jednostavna upotreba i održavanje, moderan dizajn – mami će se zasigurno svidjeti!

Nikad previše torbi

S novom torbom nikada ne možete pogriješiti. Koliko god ih imala, mami će uvijek dobro doći još jedna. Upotpunite maminu kolekciju novom torbom, te joj uljepšajte ovogodišnje blagdane. Razmislite o njenom ukusu, o boji cipela, jakne, modnih dodataka kako ne biste baš otišli u totalno krivom smjeru! Praktičnost je uz dizajn također od presudne važnosti! Torba kupljena sa srcem nadmašit će sve, pogotovo ako je stilski usklađena sa omiljenim cipelama!

Pametno posuđe

Nerijetko je u kuhinji svake mame hrpa posuđa, koja je već odslužila cijelu jednu generaciju. Naviknuta na standardno posuđe kojim raspolaže, mama često i ne razmišlja o novim mogućnostima. Kupnjom novog, boljeg i kvalitetnijeg kompleta posuđa, teško ćete pogriješiti. Kako mame svoju ljubav često pokazuju kroz pripremu hrane, ovakav poklon pokazuje kako to zaista cijenite. Kad bi posuđe samo od sebe i kuhalo – nitko sretniji od mame! No, dok tako nešto ne stigne na tržište, mama će biti zadovoljna i bez te pogodnosti.

Tablet za odmor

Tablet je pravi poklon, kojim ćete mami dati do znanja kako zaslužuje odmor. Praktičan uređaj poput tableta, dobro će joj doći za čitanje omiljenih sadržaja, novina ili knjiga a može i igrati igrice! Pri tome, tablet joj možete opremiti knjigama njezinog najdražeg pisca ili igricama za koje smatrate kako bi joj se mogle svidjeti. Ovaj moderan i zabavan poklon, koji će joj omogućiti kvalitetno i zanimljivo slobodno vrijeme, mamu će svakako razveseliti te joj poručiti: “Zaslužuješ odmor!”

3 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here