poliranjePripravkom od brašna do starog sjaja i čiste okoline!
Predmete od nehrđajućeg čelika možete ispolirati, a da ne potrošite ni lipe. Posipajte metalnu površinu brašnom i ispolirajte mekom i suhom krpom. Potom isperite vodom, posušite i ponovite poliranje. Time ste vratili stari sjaj predmetu od nehrđajućeg čelika.
Poliranje bakrenih i mjedenih predmeta je nešto kompliciranije i potrebno je više truda. U posudici izmiješajte jednake omjere: soli, octa i brašna. Dobivenom masom namažite površinu predmeta i pustite da se polako osuši. Ne morate žuriti. Potom suhom krpom ispolirajte predmet. I evo novog sjaja!

1 KOMENTAR

  1. Obožavam slatki kruh, kod nas se to najčešće jede za vrjmeie Uskrsa, ali ja ga volim napravit više puta godišnje. Još nisam probala ovaj tangzhong, ali mi je na to-do listi. Jako lijepe fotografije draga, kruh izgleda fantastično! Vidim da su i tkanine našle svoju primjenu, nemaš pojma koliko me to veseli 🙂 Zaštitni logo je odličan!I nas je snijeg zakova, prvi dan kad je pada nismo se uopće snašli, pogotovo jer tu nemamo ralicu, sve je bilo zatvoreno, a u dućanu niti kruha nije bilo… Ali i mi smo ka i mali uživali u sniježnim radostima 🙂 Vidim da se i tvoja obitelj zabavljala 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here