Broadline - ampula za mačke Unutarnji paraziti su problem koji vlasnici mačaka trebaju i moraju držati pod kontrol. Preparate protiv parazita treba koristiti redovito i s obzirom na preporuku veterinara.
U slučaju infestacije buhama, između ostalog treba uzeti u obzir i činjenicu da buhe prenose trakavicu, unutarnjeg parazita koji parazitira u crijevu mačke. S druge strane razvojni stadiji mačje gliste mogu ući u ljudski organizam preko prljavih ruku i predstavljaju prijetnju zdravlju. Jasno je da je potrebno primijeniti uz sredstvo za vanjske parazite i sredstvo za unutarnje parazite u određenim vremenskim razmacima. Rješavanje problema sa parazitima osnova je zdravlja mačke, ali i čovjeka koji živi u kućanstvu sa mačkom.
Odnedavno je u Hrvatskoj u veterinarskim ambulantama i ljekarnama dostupan novi proizvod – Broadline.
Po čemu je on drugačiji?
Pruža zaštitu od buha i krpelja tijekom mjesec dana uz istovremeno liječenje invazije unutarnjih parazita kao što su trakavice i gliste.
Aplikator djeluje stručno, ali je u stvari vrlo jednostavan za korištenje. Zbog posebnog dizajna vrha aplikatora nema osjećaja hladnoće na koži tijekom aplikacije te je nanošenje preparata kratko i ugodno za mačku. Samo jednim pritiskom kompletna doza se aplicira na površinu kože, a ruke ostaju čiste jer je zbog posebnog aplikatora mogućnost razlijevanja sadržaja svedena na minimum.
Vlasnicima mačaka je poznato kako je ponekad teško dati bilo kakav preparat svojem ljubimcu. Novi proizvod, Broadline, osim što je iznimno učinkovit ujedno je i jednostavan za korištenje čime se izbjegavaju problemi povezani s aplikacijom. U nekoliko sekundi uspješno rješavate svoju mačku opasnih vanjskih i unutarnjih nametnika i štitite njeno zdravlje. Sve bez stresa, samo jednim potezom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here