SW za trgovanje na međunarodnim tržištimaŽelite li biti sudionikom najdinamičnijeg tržišta svijeta, mjesta gdje danonoćno trguju milijuni ljudi? Mjesta gdje su istovremeno prisutne sve nacionalne i poslovne banke, svi uvoznici i izvoznici, špekulanti,…mjesta gdje se trguje valutama, zlatom, srebrom, naftom,…
Na osnovu višegodišnjeg rada nastao je programski proizvod FX-2012-1, sa kojim trguje sve više ljudi, naših suradnika i partnera. Jedni programom trguju kao samostalnom strategijom, a neki kao s pomoćnim sredstvom. Programski paket ne prodajemo, nego uz naknadu ustupamo pravo korištenja. Parametrizacija i podešavanje rada programa centralizirano je na serveru putem kojeg je osigurana sigurnost i neprekidan rad programa.
Broj posrednika ograničen je i nakon popunjenja zacrtanog broja, neće više biti moguće proširenje. Želja nam je stvoriti jak tim tradera, trgovinskih analitičara i informatičara. Zasada smo na pravom putu na kojem želimo i ostati.
Postanite i Vi dio nesagledive veličine tržišta i obima trgovanja. Ovo tržište nezna za krizu. Nezna za inflaciju. Nema zaposlenih i nezaposlenih. Ne vlada besparica. Naučite, i uzmite stvari u svoje ruke.
U toku je rad i na drugim programskim proizvodima, FX-2012-2, FX-2012-3,…
Kontakt mail: [email protected]

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here