Čakovec po mjeri pješaka, biciklista i invalida
slika2Čakovec po mjeri pješaka, biciklista i invalidaČakovec po mjeri pješaka, biciklista i invalidaDanas je 9.02.2015…..a snijeg je pao prije par dana. Grad izgleda ovako: invalidi, biciklisti i pješaci uživajte u neradu komunalnih službi.
Ostavka gradonačelnika, direktora komunalnih poduzeća……ti isti su pred tjedan dan užurbano kosili travu po parkovima, da dobro ste pročitali, KOSILI SU.
A što se snijega tiče ovo je tak i tak proljetni snijeg….otopiti će se tamo negdje u proljeće…..Tko šiša pješake, bicikliste i invalide…možda koji i preživi hodajući cestama umjesto nogostupima!

2 KOMENTARI

  1. Ovakvo ponašanje komunalaca je životno opasno. Najugroženiji u prometu prisiljeni su hodati po kolnicima i izlažući se vrlo često bezobzirnim vozačima (a ima ih podosta). Da stvar bude ljepša, ti isti zaduženi za čišćenje i održavanje prometnica puni su samohvale……Možda bi nešto trebalo pitati i građane?
    Centar Čakovca izgleda kataklizmički. Kako bi tek izgledao da je pao obilniji snijeg? No najbolje je od svega vidjeti kosilice po parkovima u siječnju a valjda ćemo ralice i lopate za čišćenje snijega vidjeti ljeti?

  2. Dragi moji sugrađani!
    Imam zadovoljstvo prenijeti Vam dobre vijesti! Meteorolozi su najavili porast temperatura….Strpite se još kojih desetak dana i moći ćete iz svojih kuća….
    Huuuuura

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here