Dečije igraonice - omiljeno mjesto mališanaDečije igraonice su postale omiljeno mesto za druženje i igru mališana.
Posebno su popularne u hladnim danima kada kiša i sneg ne dozvoljavaju igranje napolju, mada svojim kreativnim sadržajima igraonice privlače veliki broj dece i u letnjim mesecima. Proslave dečijih rođendana sve češće se organizuju u dečijim igraonicama.

Druženje sa vršnjacima u dečijoj igraonici

Igraonice predstavljaju prava mala dečija carstva puna igračaka i interesantnih mesta koje treba istražiti. Vreme provedeno sa vršnjacima u dečijoj igraonici je dragoceno. Dok se dete druži sa drugom decom istih ili približnih godina, ono istovremeno uči da se uklapa u društvo i postaje samostalno i manje zavisno od roditelja. Dok dete boravi u dečijoj igraonici roditelji ne moraju obavezno biti prisutni. Možete ostaviti dete par sati u igraonici, a Vi možete obavljati svoje poslove. Za to vreme brigu o Vašem detetu preuzeće animatori i vaspitači.

Učenje kroz igru na kreativnim radionicama u dečijoj igraonici

Kreativne radionice koje igraonice nude idealan su način da upotpunite svakodnevne aktivnosti Vašeg deteta. Slobodno vreme Vašeg deteta biće veoma kvalitetno ispunjeno. Program kreativnih radionica se prilagođava uzrastu dece.
Na kreativnim radionicama dete ima priliku da iskaže svoje mogućnosti i sve strane svoje ličnosti. Zahvaljujući odličnim kreativnim programima Vaše dete će u igraonici naučiti mnoge važne životne stvari potpuno spontano. Danas kada roditelji imaju sve manje vremena za igranje i učenje sa decom kvalitetno ispunjeno vreme koje dete provede u igraonici je vrlo značajno za njegov dalji intelektualni, ali i fizički razvoj. Više o dečijoj kreativnoj radionici pročitajte ovde.

Tematski rođendan u dečijoj igraonici

U dečijim igraonicama je moguće i proslaviti rođendan deteta. Igraonice pored klasičnog koncepta slavlja nude i tematske proslave rođendana pri čemu se deca maskiraju u neke od svojih omiljenih junaka, pri čemu maske i kostime obezbeđuje igraonica. Roditelji dece od tri do osam godina se najčešće opredeljuju za tematski vid rođendanske zabave.

Disko klub u dečijoj igraonici

Oni nešto stariji klinci i klinceze, koji su prevazišli igranje sa igračkama mogu svoju rođendansku proslavu organizovati u disko klubu dečije igraonice. To su posebno uređene prostorije u dečijim igraonicama koje u mnogome podsećaju na diskoteke, a sa druge strane potpuno odgovaraju deci starijoj od osam godina. Kako deca u tom uzrastu žele da budu velika, rođendanska žurka u disko klubu će ispuniti sve njihove želje i očekivanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here