Fart  MasterPreporučujemo vam nekoliko duhovitih igrica koje će vam izazvati urnebesan smijeh. Veoma su dobro osmišljenje tako da nema onoga ko se neće nasmijati dok igra sljedeće igre.
Prva na spisku podizanja raspoloženja je Fart Master. Vaš zadatak je da dok stojite na autobuskoj stanici ispustite što više gasova, a da to vaš uglancani komšija ne primjeti. Gasove treba da puštate dok prolaze auti. Dobijate ekstra bodove za veoma bučne gasove koje proizvedete dok prolaze kamioni. Ukoliko neko primjeti da baš vi pridonosite opojnom mirisu vazduha, dobićete šut nogom i odletiti u vazduh.
Zaljubljeni vole igice sa raznim čaralicama, a evo jedne veoma duhovite gdje su predviđanja o budućnosti vaše veze nevjerovatno sarkastična ali i zbog toga smiješna. To je igra Check your mach. Interesantno je kada vam se imena u potpunosti poklope. Onda će vam pedviđavanja biti veoma romantična ali samo za kratko vrijeme.
Red button je odlična igra sa iritirajućim crvenim krugom na koji možete da klikate do besvjesti, iako vam u upustvu jasno kaže da NE PRITIŠĆETE crveno dugme. Komentari koji iskaču nakon svakog klika sigurno će vas nasmijati.
Stickicide 3 je igrica koja se ne preporučuje mlađima od 13 godina. Ima naznake suicidnosti jer mali nacrtani lik treba da pređe nemoguće prepreke. Na svakoj prepreci možete lako izgubiti život, a to je tako slikovito predstavljeno tako što se nacrtani lik raspadne a iz njega se izlije krv. Koliko god pokušavali uspješno da pređete nivo, negdje će vas dočekati kobni top ili šiljci na kojima će se vaš mali nacrtani čovječuljak sigurno rapasti.
Na petom mjestu je daleko najsmješnija igrica Idiot Test. Zadaci testa su toliko teški da vam je sve bukvalno nacrtano, obojeno i strelicama naznačeno šta treba uraditi. Iskušajte se na ovom testu da bi uvidjeli da li zasluženo možete dobiti diplomu graničnog idiota, ili čak šta više kompletnog idiota.
Ova lista igrica mogla bi se zvati i pet najbesmislenijih igrica jer to su zapravo igre u kojima nemate stvarnog cilja. Zadatak ovih igrica je ipunjen samo ukoliko ste se pošteno nasmijali ili ih čak preporučili nekome da je sa vama iznova zaigra. Najbolje su kada se igraju u društvu jer će tako dobiti dodatne ideje kako ih igrati na još zanimljiviji način. Većinu ovih igara lako ćete pronaći ukoliko njihove nazive upišete u google tražilicu, a sve to možete zaigrati i na ovom sajtu gdje ćete pronaći zaista sjajne igrice.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here