HoroskopOvan je strastven i neobuzdan, Rak romantičan i suptilan, dok Jarac obožava seks na neobičnim mestima. Uz pomoć zodijaka otkrijte ljubavne apetite svakog znaka

Ovan

Žena Ovan: Temperamentna je, impulsivna i erotična. Uvek preuzima prvi korak, voli da dominira i eksperimentiše. Strastvena je pa ponekad ume i da ostavi tragove na partnerovom telu. Grickanje uha je jako uzbuđuje, a ljubljenje po vratu joj rasplamsava strasti.
Muškarac Ovan: Ima velike seksualne apetite i voli da diktira tempo. Strastven je, brz, konkretan i odmah prelazi sa reči na delo. Ponekad ume da bude navalentan da bi dobio ono što želi. Obožava seks u jutarnjim satima, a glava i uši su mu erogene zone.

Bik

Žena: Veoma senzualna i voli seks u prijatnoj i romantičnoj atmosferi. Obožava dugu predigru. Nežni poljupci i milovanja je opuštaju i uzbuđuju. U seksu daje sve od sebe, ali mrzi da eksperimentiše. Voli da uživa, pa od partnera očekuje strpljenje. Celo telo joj je erogena zona. Muškarac: On je jedan od najstrastvenijih ljubavnika zodijaka. Pazljivo bira partnerku jer mora da uživa u svakom deliću njenog tela. Ima jak libido, obožava duge predigre i maženje. Uzbuđuje ga čipkani veš i senzualan parfem. Erogena zona su mu vrat i testisi.

Blizanci

Žena: Ona je neodoljiva, šarmantna i obožava duge erotske razgovore. Privlače je intelektualci i voli da flertuje. Mrzi monotoniju, pa je uzbuđuje seks u autu, liftu, u hodniku… Prava je umetica u pozama i ne libi se da kaže šta joj sve prija. Erogena zona su joj ruke.
Muškarac: Nestalan je i površan pa je seks za njega kao priča na izletu, putu iii žurci. Uzbudi se i od dodira. Obožava erotske razgovore telefonom, a može da doživi vrhunac i gledajući druge kako vode ljubav. Mozak je njegova erogena zona.

Rak

Žena Rak: Prefinjena seksualnost je njen adut. Strasti joj razbuktavaju opuštena priča i maštovita predigra. Bezgranično poverenje u partnera i nežni pogledi pokreću je na ljubavnu igru. Žena Rak voli da mašta , a uzbuđuju je suptilni poljupci, maženje i šaputanje na uho. Muškarac Rak: On je nežan i suptilan muškarac koji mrzi vulgarnost i impulsivnost. Obožava duge predigre, nežna milovaja i smernu partnerku koja će mu celu noć šaputati na uho. Uzbuđuje ga dodirivanje prstima, kao i poljupci po stomaku. Da bi bio savršen ljubavnik, mora da ima bezgranično poverenje u partnerku. Erogene zone su mu stomak i grudi.

Lav

Žena: Lavica ima velike apetite i teško ju je zadovoljiti. Kada nekog želi, ne libi se da to i kaže. Ona je žena bez predrasuda i kompleksa i uvek ide do kraja. Obožava da joj partner kaže da je najpozeljnija ljubavnica na svetu. Sklona je neobičnim igricama i novim pozama. Erogene zone su joj leđa i usne. Muškarac: Teško kontroliše svoje strasti. Čak i dok sedi pored partnerke oseća vrelinu njenih usana i tela. Uzbuđuje ga seks ispred ogledala i kamera, te se tada ponaša kao glumac koji želi da pokaže svoje talente. Neće se libiti da partnerki otvoreno kaže šta ga zadovoljava. Erogena zona su mu leđa.

Djevica

Žena: Danima analizira partnera pre nego što završe u krevetu. Ispod hladne i sofisticirane površine krije se senzualna žena koja se topi pod nežnim dodirima i vrelim partner-vim poljupcima. Sve radi polako i upravo na taj način dovodi partnera do vatrometa strasti. Uzbudjuju je poljupci po bedrima. Muškarac: Za njega je seks umetnost. Godi mu da krišom posmatra partnerku kako uživa i zbog toga daje sve od sebe. Najviše ga uzbuđuju duge predigre ispod tuša, kao i miris partnerkine kože. Važan mu je ambijent, a posebno opuštajuća muzika. Erogena zona mu je potiljak.

Vaga

Žena: Uvek nasmejana, žena Vaga zrači toplinom i samopouzdanjem. Prijaju joj nežnosti, zagrljaji, slatki uzdasi i uzbudljive priče. Bitno joj je da joj partner pokaže koliko je želi .Uzbuđuju je lepo građeni muškarci i ne libi se da izvede striptiz samo za njegove oči. Zadnjica je njena erogena zona. Muškarac: On je šarmer koji sa lakoćom osvaja lepši pol. Prilično je moralan i prezire svaku vulgarnost. Uzbuđuju ga skladno građene žene, naročito njihove noge u cipelama sa visokim potpeticama. U krevetu ne voli rutinu, pa često uvodi nove poze. Stomak je njegova erogena zona.

Škorpion

Žena Škorpija: Već na prvi pogled ona pleni pomalo misterioznom seksepilnošću. Obožava da zavodi i da vodi ljubav gde god i koliko god želi.Voli nezavisnog partnera koji je uvek spreman da se prepusti njenoj mašti i strastima. Iako ume dobro da prati partnera, stimulans su joj erotska šaputanja na uho Kukovi su njena erogena zona. Muškarac: Njegov apetit je prilično nezasit a sklon je avanturama za jednu noć. Uvek prelazi sa reči na dela i voli da bude dominantan u ljubavnoj igri. Uzbuđuju ga neobična i pomalo misteriozna mesta na koja vodi partnerku i uzima je odmah, bez ikakve predigre. Izazovni veš u njemu izaziva buru strasti. Zadnjicaje njegova erogena zona.

Strijelac

Žena: Voli spontanost u seksu pa i slučajan susret može “intimno” da se završi. Veoma je maštovita, mrzi monotoniju, a obožava da vodi ljubav pod tušem.Uvek je iskrena i otvorno će reći šta joj prija. Stomak i leđa su njene erogene zone. Muškarac: Avanturista je, obožava partnerke koje mogu da prate njegov ritam. Ljubomora ga nervira i to je osobina kojom ga žena tera od sebe. Vatren je, čak i pomalo divalj, a upušta se u predigre samo ako baš mora. Unutrašnji deo butina je njegova erogena zona.

Jarac

Žena Jarac: Na prvom mestu su joj stabilnost u ve-zi i ljubav, pa tek onda seks. Osvojiće je onaj muškarac koji ume da joj priđe i ostvari njene fantazije. Žena Jarac obožava romantičnu atmosferu i šaputanja na jastuku. Konzervativna je, tako da ne voli erotske priče. Kolena i ramena su erogene zone žene rodjene u znaku Jarac.
Muškarac Jarac: Voli klasiku i nije spreman da se upusti u nove igre. Sve radi polako, uz obaveznu predigru. Bitno mu je da vodi ljubav na mirnom mestu. Kako partnerka skida deo po deo odeće, želja mu je sve veća.Jarac je dobar ljubavnik, a kolena i leđa su mu erogene zone.

Vodenjak

Žena: Samostalna je i nepredvidiva ,voli smele muškarce bez predrasuda koji mogu da joj ispune zelje. Obožava da koketira i da dugom predigrom dovede muškarca do ludila. Odbijaju je vulgarnost i brutalnost, a glava i vrat su njene erogene zone. Muškarac: Voli da eksperimentiše i ne postoji mesto gde on ne bi vodio ljubav. Prilično je ekscentričan i traži partnerku koja može da mu parira.. Glava i listovi su njegove erogene zone.

Ribe

Žena: Ona zna kako da muškarca učini poželjnim i muževnim. Svojim veštim prstima ume da stimuliše svaki deo njegovog tela. Za nju je vođenje ljubavi iskustvo van vremena i prostora. Stopala i bedra su njene erogene zone. Muškarac: Veoma je senzitivan muškarac koji će pazljivim posmatranjem saznati šta partnerki najviše prija. Uzbuđuju ga vreli poljupci po celom telu i duga predigra sve dok ne oseti vrhunac partnerkine strasti. Predaje se u potpunosti i veoma mu je bitno da zadovolji partnerku. Usne su njegova erogena zona.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here