HoverBoard u HrvatskojUnatrag par godina svjedoci smo prave revolucije u osobnom prijevozu pa su se tako u ponudi, među silnim Segway uređajima i pojavili Hoverboardi.
Na nesreću fanova kultnog “Back to the Future 2”, to nisu lebdeće daske jer hoverboardi imaju kotače. Možda i nije identičan lebdećem boardu iz filma „Povratak u budućnost“ zahvaljujući kojem se i rodila ideja o električnoj samobalansirajućoj napravi, ali mora se priznati da je bez obzira na to Hoverboard postao najveća želja svakog modernog tinejdžera današnjice.
Bez obzira na to što ne lebdite za stvarno ljepota Hoverboarda leži u činjenici da je to uređaj kojim možete jednostavnim potezima pojačati balans svojeg tijela te Vašu užurbanu svakodnevicu pretvoriti u zabavne trenutke.
U osnovi se radi o tehnologiji koju koristi i Segway, samo bez ručki otvara se prostor da korisnik bude slobodniji što otvara prostor mnogim mogućnostima.
Hoverboard je pravo rješenje za sve one koji svoj život žele učiniti još dinamičnijim, a osobe sklone multitaskingu će ga zavoljeti već nakon par dana uporabe. Hoverboard je stoga jednostavno, učinkovito i inteligentno rješenje. Ne treba ni zaboraviti da je bez štetnog utjecaja na okoliš jer tehnologija koja se koristi je se sastoji od mreža senzora te mehaničkih komponenti koje neće ugrožavati okoliš oko Vas.
Jednostavan za uporabu kontrolni sustav dopustit će Vam da u samo par dana svladate vožnju i uspostavite ravnotežu.
Na Hoverboard možemo gledati i sa medicinskog stajališta jer upravo spomenuta ravnoteža će zahtijevati od Vas da se uspravno držite, a i trzajima tijela upravljate ovim uređajem.
Hoverboard možete uzeti sa sobom i na odmor s kojim će te dobiti novu dimenziju uživanja u pogledu na more, povijesnim znamenitostima i detaljima pritom brzinu kretanja prilagođavate trenutku. Ovaj inteligentni stroj će Vam omogućiti užitak pokreta i upijanja najljepših trenutaka na jedan sasvim drugi način.
Sa saznanjem da se tehnologija razvija neviđenom brzinom za očekivati je da će se osobni prijevoz još više razvijati, a Hoverboard je idealna prilika započeti s time.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here