Impresije

Osvrt na web stranicu

Autor: Damir Kukec

” Svaki novi projekt dobro je došao i uvijek postoji put do čitatelja,ali i interes čitatelja prema nečemu novom i drugačijem.
Portal „Sve o svemu“ je upravo ono nešto drugačije. Stranica lišena žutila i svih onih iritantnih i bombastičnih te zastrašujućih naslova i tekstova od kojih odmah ujutro čim kliknete na takve stranice dobivate nervozu želuca i dižete strah u sebi, na jednu višu potenciju.
Dobro je što je portal „Sve o svemu“ oslobođeno naslova o velikim uhićenjima, organiziranom kriminalu, povećanjima poreza, otpuštanju radnika, raznim malverzacijama – pljačkama te ubojstvima i silovanjima.
Uistinu kad čovjek tako nabraja teme koje se uglavnom obrađuju na raznim portalima, tek onda vidi kakvo je zapravo naše svakodnevno štivo. Naravno da su aktualna zbivanja ta koja moraju biti prenijeta medijima, no nije istina da se baš na svakoj stranici tiskanih ili elektronskih medija može pročitati ista tematika samo sa malo izmjenjenim riječima i to samo negativnosti i sve ono loše što se događa.
Pa zar uistinu samo loša vijest može biti interesantna vijest? Sve ono normalno, dobro i obično kao da je palo u zaborav.
Stranica „Sve o svemu“ vadi takve, naoko, obične teme iz zapečka ili sa margina života i daje šansu da se o njima progovori na sasvim jednostavan način. ”

Nešto o webu Sve O Svemu

Autor: Manuela Kukec

” Kao mala voljela sam bajke kao i gotovo sva djeca ovoga svijeta. One su me vodile u jedan ljepši svijet. Svijet princeza i prinčeva, svijet u kojem je uvijek dobro nadvladalo nad zlim i lošim.
Gutala sam očima predivne dvorce, raskošne krinoline i zlatne kočije. Danas za bijeg u ljepši svijet imam web portal Sve O Svemu.
Web portal Sve O Svemu je bajkoviti svijet za odrasle, ali i sve one koji su željni nešto naučiti, kako nešto jednostavno napraviti. Sada sa njenih stranica gutam savjete, kopiram recepte, uživam u nekim novim saznanjima. ”