Isplanirajte na vreme svoj doček Nove godine u BeograduBeograd je jedan od onih evropskih gradova koji za vreme praznika posebno zablista i dobija nenadmašiv šarm i energiju koja obitava posebnim intenzitetom uoči, ali i nakon novogodišnje noći. Doček Nove godine u Beogradu nije samo tradicija, to je period kada Beograd okupi ljude iz svih delova sveta, željne da sa njim podele novogodišnji entuzijazam.
Mnogi gradovi obećavaju nezaboravnu novogodišnju noć, ali Beograd nudi provod kakav se retko gde u Evropi može pronaći. Euforija na trgu od kakve se ledi krv u žilama, i to ne zbog hladnoće, koju uz uzavrelu atmosferu nećete ni osetiti. Ako se i dalje pitate šta biste mogli da očekujete u ovoj novogodišnjoj noći, obratite pažnju na sledeće redove.

Doček Nove godine na trgu

Isplanirajte na vreme svoj doček Nove godine u BeograduSudeći po rečima organizatora, doček Nove 2017. godine u Beogradu će biti spektakularan, s obzirom da je najavljeno više događaja i izvođača nego ikada ranije. Ako ste naklonjeni euforičnoj atmosferi na trgu kakva se retko viđa, obradovaće vas činjenica da je za ovogodišnji doček najavljeno mnoštvo izvođača, regionalnih zvezda, poput Plavog Orkestra, Ace Lukasa, Tropiko benda, Saše Kovačevića i drugih. Na trgu se svake godine organizuje vatromet, služi se kuvano vino, te ukoliko ne volite kafane i zatvoren prostor doček na trgu je savršen izbor za vas.
S obzirom da je doček Nove godine na trgu besplatan, sve što je potrebno je da na vreme rezervišete mesto za prenoćište. Uoči samog dočeka, smeštajni kapaciteti su poprilično ograničeni, te je neophodno da se na vreme pobrinete da sebi obezbedite apartman u Beogradu. A umesto skupih večernjih toaleta, potrebno vam je samo dobro raspoloženje i topla garderoba.

Doček u klubovima, restoranima, splavovima i hotelima

Za ljubitelje modernog zvuka, klubovi tradicionalno svake godine dovode najpoznatije domaće i strane zvezde i DJ-jeve, te ni ova godina nije izuzetak. Ponuda i cene se razlikuju u zavisnosti od toga koji je klub u pitanju, ali su mesta ograničena te je potrebno rezervisati ih na vreme. Splavovi su rezervisani za ljubitelje folka i domaće muzike, te i ove godine obećavaju mnoštvo domaćih izvođača. Sa druge strane, restorani su predviđeni za intimniju atmosferu i idealni su za parove koji i u novogodišnjoj noći žele da se opuste uz dobru atmosferu, ali i za one koji kada otkuca ponoć umeju da ovu atmosferu pretvore u nezaboravan provod. Ugostitelji se međusobno takmiče praveći najsadržajniju ponudu za najluđu noć, te se i ove godine nude bogate i ukusne trpeze, kvalitetna pića i vrhunska muzika.
Isplanirajte na vreme svoj doček Nove godine u BeograduUkoliko u Beograd dolazite na nekoliko dana i odsedate u hotelu, možete računati na provod sa večerom u luksuznim restoran salama, gde obično gostuju poznati domaći pevači i bendovi. Osim hotela, turisti se sve češće opredeljuju za hostele i apartmane, te se može reći da Beograd nudi raznovrstan smeštaj prilagođen različitim prilikama.
Nebrojano je mnogo razloga koji turiste privlače u Beograd, a ovi razlozi se uoči novogodišnje noći utrostručuju. Međutim, kako čak i dobar provod zahteva dobru organizaciju, pravo vreme je da sebi rezervišete smeštaj i svoj idealan novogodišnji aranžman…i praznična euforija može da počne!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here