Iveco kao najbolji izbor industrijskih vozilaČuveni i nezaobilazni proizvođač industrijskih vozila Iveco dugim nizom godina svojim uspehom dokazuje zašto je najčešće broj jedan pri izboru točkaša kao što su autobusi, kombiji i kamioni. Ovaj italijanski brend ozvaničio je svoju idelogiju pod imenom Iveco još 1975. godine u Turinu, nakon čega su se profesionalne pobede neprestano nizale. Danas ovaj brend posluje u celom svetu, pa se tako mreža njihovih proizvodnih pogona nalazi u Evropi, Brazilu, Rusiji, Australiji, Kini, Argentini i Africi.
Iveco Srbija je naše predstavništvo i ovlašćeni uvoznik, diler i serviser sa sedištem u Beogradu, koje je svojim klijentima na usluzi na ovom području od 1990. godine. Kao svoj ponos posebno ističu stečeno poverenje i iskustvo koje su ostvarili za ovo vreme. Jednako ojačani kvalitetnom radnom snagom, kao i samim alatom i opremom, obezbeđuju uvek uslugu na nivou. Na raspolaganju im se nalazi tim limara, bravara, mehaničara, tapetara i električara koji koriste najmodernije dijagnostičke aparate, kao i prenosive aparate za dijagnostiku na terenu i originalne alate za specifične namene.
Iveco kao najbolji izbor industrijskih vozilaKompanija proizvodi laka, srednja i teška komercijalna vozila, a u njene najpoznatije proizvode mogu se uvrstati Iveco kamioni i Iveco kombi vozila. Ovaj brend je takođe i čest saveznik pri radu na terenima kao što su kamenolomi i gradilišta; svakodnevna je pojava u vidu gradskih i međugradskih autobusa, a tu su svakako i specijalna vozila za aplikacije kao što su gašenje požara, off-road misije, vojna i civilna odbranu i slično.
Iveco kao najbolji izbor industrijskih vozilaU kategoriji lakih komercijalnih vozila brend od 1978. godine proizvodi sada već svoj čuveni Iveco Daily, do 1983. godine poznatiji kao Fiat Daily. Ono što je za Iveco Daily posebno specifično su lestvičaste šasije tipično korišćenje na teškim vozilima. Nova, još naprednija generacija u ovoj kategoriji pruža svojim korisnicima fascinantno lakše vozilo, ujedno vrlo snažno, komforno i pojednostavljeno za samu vožnju. Ovaj sistem omogućio je bolje dinamičko ponašanje, podigavši celokupni performans na viši nivo. Imajući u vidu tipove poslova koji korisnici Iveco Daily-a obavljaju, njegova nova optimizacija donela je veću zapreminu, bolji pristup tovarnom prostoru, ujedno smanjivši potrošnju godiva. Njegova okretnost sada je još zahvalnija, znatno olakšavajući svakodnevni transport. Ova generacija broji 8.000 fabričkih verzija koje se dobijaju kombinacijom različite karoserije, korisne nosivosti, snage motora i međuosovinskog rastojanja.
Posmatrajući sve prednosti kojima je Iveco olakšao i poboljšao svakodnevicu mnogih radnika širom planete, kao i njihov sam doprineo u svetu vozila tokom godina, sasvim je jasno zbog čega je Iveco jedna od vodećih firmi na ovom polju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here