PlakariMeđu širokom ponudom nameštaja i ostale opreme koji služe za uređenje poslovnih ili privatnih prostora, najveća potražnja je za plakarima. Postoje standardni plakari i američki. Ono što svakako krasi svaki savremeni dom su američki plakari koji su pored svog modernog dizajna praktični za odlaganje gomile stvari.
Kako bi vaš dom bio što funkcionalniji, pravo rešenje je svakako američki plakar po Vašoj želji i meri. Oni su pristupačni što se cena tiče, treba samo izabrati dobrog majstora koji će vam garantovati kvalitet i koji će u roku ispuniti sve Vaše uslove.
Za ovom vrstom nameštaja postoji jako velika potražnja na našem tržištu. U centrima gde se pločasti materijal seče i oblikuje možete dobiti razne dimenzije i vrste plakara. Kod bilo kakvih nedoumica možete se konsultovati sa stručnim licima kako bi došli do pravog i najidealnijeg rešenja. Važno je da ukoliko već pravite plakar da najbolje iskoristite prostor za to, odnosno uklopite svaki milimetar tog prostora.
Što se materijala tiče koristi se iverica u više od 100 dezena i medijapan koji može da se boji u mnoštvo nijansi i boja. Izgled Vi birate kao i mogućnost da plakar obložite peskiranim ili običnim staklom, a najčešća varijanta je da na plakar odnosno klizna vrata stavite ogledalo. Vreme za koje možete dobiti plakar kakav ste zamislili je desetak, petnaest dana.Ukoliko je to moguće može se desiti da plakar dobijete i pre ovog roka. Cena naručenog plakara po meri podrazumeva dostavu, montiranje i ugradnju. Lako i jednostavno – nadjete dobrog majstora, pozovete ga, on dodje, izmeri sve, sačekate nekoliko dana i plakar je u Vašem domu. Na ovaj način obezbedili ste sav potreban prostor za odlaganje stvari.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here