Ja sam najbolji kućni ljubimac na svijet - I dioIme mi je NIKI, a po rođenju BRAVE HEART!
Rođen sam dne,7.10.2007. u uzgajivačnici Happy Company www.happycompany.hr. Već tada zaradio sam svoju prvu tetovažu u lijevom uhu broj:128009, a da sam mogao birati izabrao bih …. simbol srca.
Umjesto mobitela, mimo moje volje, pod kožu na lijevoj strani vrata, dvonošci su mi upucali čip. Kako smo mi po svemu ispred dvonožaca, vjerujem da će u skoroj budućnosti i oni osjetiti tu nelagodu stavljanja čipa.
KAO MALI …
Ja sam najbolji kućni ljubimac na svijetu - I dioIz mog četveronožnog čopora, na Sveto Nikolinje preselio sam u novi čopor. Čopor dvonožaca, koji su me izvrsno prihvatili. Istina, nisu imali pojma što bi samnom, pa sam im u tome pomagao. Malo sam brusio zube na stepenicama, stolicama, stolu,…sve u svemu nešto malo. Vidio sam da stvaraju čudne grimase zbog toga, pa se i dan danas pitam kako to da i oni to isto ne rade? No dobro, prihvatio sam kritike i uz dosta nagovaranja prestao to raditi.
Istina, malo su me gnjavili sa nekakvim izložbama pasa, i na moju sreću i veselje, zajednički smo zaključili da nam je kud i kamo ljepše skupa juriti livadama, ići na izlete u planine, na rijeke, jezera i more nego po cijele dane slušati kuknjavu i galamu moje vrste.
NA PLIVANJU …
Ja sam najbolji kućni ljubimac na svijetu - I dioObožavam plivati, ali gledajući nespretne dvonošce kako plivaju, stalno moram biti na oprezu i paziti da se ne utope.
Kad sam bio mali i jako mlad, morao sam se nadmetati kako bih se dokazao svojim lovačkim sposobnostima. Da mi netko iz čopora nebi oteo plijen, tu i tamo sam ponešto progutao: nekoliko sportskih čarapa broj šape dvonošca 49, četvrtastu spužvu za pranje suđa što sa jedne strane ima onaj oštri dio za ribanje sa kojim sam imao gadnih problema, dječju vunenu rukavicu, jednu vrtnu rukavicu, gumenu probušenu lopticu,…i još pokoju “sitnicu”. Sve je dobro što dobrim završi i evo me tu sam živ i zdrav.
DOSTUPNOST …
Svaki dan sam dostupan na broju mobača:098/206-933, a možete me kontaktirati i mail-om:[email protected]
I da – uvijek se radujem novim poznanstvima!
Ja sam najbolji kućni ljubimac na svijetu – II dio

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here