O ČOPORU…
Ja sam najbolji kućni ljubimac na svijetuPo prirodi sam društven s posebnim karakternim osobinama. Veseo sam, dobroćudan i imam strašno puno četveronožnih i još više dvonožnih prijatelja koji kad se sretnemo u gradu ili na izletu ovjekovječe naš susret pokojom zajedničkom fotografijom ili video snimkom. Sve je to u redu, jedino oni mali dvonošci koji mi guraju prstiće u oko, uho, nos…sa njima moram biti strašno pažljiv da mi kojim slučajem ne iskopaju oko, odgrizu uho,.. Naravno, to zasada ne naplaćujem. Tko zna možda griješim?
Na moj sadašnji čopor imam jednu ozbiljnu zamjerku. Posvuda ostavljaju, čaše, flaše, vaze,…i to baš u visini mog repa. Iako se događaju lomovi, ja tu nisam baš ništa kriv. Stvarno nemam pojma gdje mi završava rep?
VOLIM ZIMU…
Ja sam najbolji kućni ljubimac na svijetuOd godišnjih doba posebno volim zimu sa što više snijega kroz koji rado jurim, rujem i kotrljam se. Tako je moj zimski kaput uvijek besprijekorno čist.
Inače sam u izvrsnoj kondiciji. Svaki dan jurim po livadama, malo kopam,…bilo zima ili ljeto, sunce ili kiša, a onda idem u šetnju gradom.
Moj me vođa čopora vrlo brzo naučio da hodam bez uzice, da stanem prije prelaska preko ceste, da ne gazim po cvijeću, i slično, ali čini se da više neću smjeti slobodno šetati gradom bez uzice i to me malo žalosti.
O CURAMA…
Moj sin MarliMoram priznati, obožavam cure bez obzira koje su vrste. Da ne bi bilo cirkusa moj mi vođa čopora pomaže pri odabiru cura, kako svoje karakterne osobine ne bi pomiješao na krivi način. Taj posao odabira prave cure za mene prepustio sam s punim povjerenjem mom vođi.
Iz tih druženja stvorilo se podosta djece koja su se rasštrkala posvuda. Iako neznam koliko ih ima, sve podjednako volim.
Jedino mi je bitno da su u dobrom čoporu kao što sam ja. Sa nekima se tu i tamo čak i susretnem.
DOSTUPNOST…
Svaki dan sam dostupan na broju mobača:098/206-933, a možete me kontaktirati i mail-om:[email protected]
I da – uvijek se radujem novim poznanstvima!
Ja sam najbolji kućni ljubimac na svijetu – I dio

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here