Kada je pravo vreme da stupite u brakBrak bi trebalo da je veza za ceo život i zato morate biti potpuno sigurni pri odlučivanju na taj korak.
Razmislite dobro koliko poznajete svog partnera i da li je on zaista prava osoba za Vas. Kako biste bili sigurni u svoj izbor konsultujte ljubavni horoskop koji će rešiti sve Vaše nedoumice. Odaberite povoljan trenutak za venčanje.

Da li ste jedno za drugo?

Koliko ste sigurni da ste izabrali odgovarajućeg partnera? Koliko ste kompatibilni? Kakve su šanse da vaš brak uspe? Zahvaljujući ljubavnom uporednom horoskopu dobićete odgovore na sva ova pitanja. U pitanju je horoskop koji tumači odnose među ljudima i mogućnost njihovog zajedničkog funkcionisanja i bračnog života. Za njegovu izradu potrebno je da astrologu date podatke o mestu i tačnom vremenu rođenja Vašeg partnera i Vas. To je zajednički horoskop dvoje ljudi. Tumačenje ljubavnog uporednog horoskopa je praktično nemoguće bez natalnih karata oba partnera. Zajednički ljubavni horoskop će otvoriti karte i jasno prikazati iskrenost partnera u vezi, jačinu emocija i šanse za slaganje i skladno funkcionisanje. Ako ljubavni horoskop ukaže da ne postoji zadovoljavajuća kompatibilnost između partnera možda je najbolje da još jednom dobro razmislite o stupanju u brak kako se kasnije ne biste kajali. Većina brakova nekompatibilnih partnera se vrlo brzo završi. Nemojte žuriti, stupite u brak tek onda kada budete potpuno sigurno da ste jedno za drugo.

Kada je idealan dan za venčanje?

Datum venčanja se ne može odrediti tako lako. Kako bi brak bio uspešan jedan od najvažnijih uslova jeste da se sklopi u povoljnom periodu. Kako biste odredili da li je datum kada vi želite da se venčate povoljan ili ne neophodno je da konsultujete predikativne horoskope, godišnji i mesečni horoskop. Analizom godišnjeg horoskopa dobićete odgovor da li je peroid između Vaših rođendana pogodan za stupanje u brak. Neopvoljni periodi se moraju izbegavati, jer sklapanje braka u tom trenutku neće doneti mir, ljubav i harmoniju, već će ubrzo rezultovati razvodom. Zato je neophodno sačekati povoljan period. Putem mesečnog horoskopa možete dobiti još preciznije podatke. Brak sklopljen između kompatibilnih partnera u povoljnom periodu je skladan, pun ljubavi koja traje do kraja života.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here