Devojčica sa cvećemDevojčice sa cvećem su prekrasan deo svakog venčanja. Možete da učinite njenu ulogu još lepšom povezujući je sa godišnjim dobom u kom održavate venčanje. Za neke od najboljih ideja za devojčice sa cvećem za jesen i zimu, nastavite da čitate dalje.
U jesen, zabavno je da uključite u vaše venčanje neke od bogatih boja lišca koje žuti. Jedna od stvarno dobrih ideja bi bila da devojčica sa cvećem posipa lišće po crkvenom prolazu umesto latica cveća. Kvalitetno svileno lišće u crvenim, narandžastim i zlatnim nijansama će da napravi divnu stazu za mladu dok hoda ka oltaru. Koristite svileno lišće da biste izbegli glasno krckanje pravog jesenjeg lišća pod nogama.
Još jedna lepa ideja za jesenje venčanje je da obučete vašu devojčicu sa cvećem u tople jesenje boje, a ne u belo. Haljina od dupioni svile u bojama crnog vina, zlatno žute ili zagasito narandžaste bi bila idealna. Takođe možete da zakačite cvet u bojama jeseni na ešarpu njene haljine kao lep detalj. Puni papirni cvetovi bi bili divni.
Takođe možete da naglasite godišnje doba izborom venca od cveća i nakita za malu devojčicu. Delikatna niska kristala u bojama vašeg venčanja bi bio ljubak poklon za vašu devojčicu sa cvećem. Napravite joj venac za kosu od pravog ili svilenog cveća u bojama jeseni, naglašen trakama koje padaju niz leđa. Božanstveno!
Ako pravite venčanje za Noć veštica, sledeće je zaista slatka ideja za stariju devojčicu sa cvećem: umesto korpe sa cvećem, neka nosi malu bundevu. Izrezbarite inicijale ili neki drugi svadbeni motiv u lampi od bundeve i osvelite je iznutra sijalicom na bateriju (nikad nemojte da koristite pravu sveću). Prigušite svetla i posmatrajte je kako klizi ka oltaru sa ovom jedinstvenom zamenom za buket. To će biti nešto što vaši gosti nikad neće da zaborave.
Zima isto tako pruža gomilu različitih ideja za devojčice sa cvećem. Najočiglednija ideja je plišana haljina za devojčicu sa cvećem duboke zelene boje, crvena ili tamno plava. Napravite široki pojas od satena da napravite najšarmantniju prazničnu haljinu. Ako želite da sve učinite još ljupkijim, potražite plišanu haljinu sa kragnom od bele čipke ili neka krojačica doda čipkanu kragnu ako ne možete da pronađete gotovu koja vam odgovara.
Za vašu zimsku malu devojčicu sa cvećem, predivna ideja je da nosi beli muf od veštačkog krzna umesto buketa ili korpe. Prikačite mali komad sa božikovinom i cvećem božićne zvezde na beli muf da bi bio naročito privlačan (veštačko cveće je najbolje za male devojčice jer je božićna zvezda otrovna, u slučaju da se pojede). Što se tiče kose, povucite strane nazad i neka kosa pada u blagim loknama. Na kraju zataknite i grančicu božikovine za šnalu za savršen praznični izgled.
Devojčice sa cvećem su toliko zabavne, a možete još više da se zabavite ako isplanirate da joj odeća i ono što nosi bude nešto posebno. Iskoristite najbolje od onoga što to godišnje doba nudi i budite kreativni. Videćete da devojčica sa cvećem postaje još šarmantniji deo vašeg venčanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here