Kako do novog business-a?Poštovana nam naša Vlada, donijela niz malih mjera kojima bi željela pospješiti gospodarski rast. Sve te mjere kap su u moru i prikrivena namjera stvaranja novih poreznih obveznika za punjenje vreće bez dana. Primjerice, tu je mogućnost otvaranja j.d.o.o.-a (jednostavno društvo s ograničenom odgovornosti), potom poticaji za samozapošljavanje,…
Kad nemamo kuda, kad imamo ideju, dobro je promisliti i naći nešto što bi vam donijelo prihode za pokriće svih početnih i naknadnih troškova i stvorilo ostatak za plaću. I sami smo se suočili sa istim problemom i vjerujemo da smo našli područje na kojem se da zaraditi. Okrenuli smo se međunarodnim tržištima i stvorili nekoliko programskih modula za samostalno trgovanje. I vi možete steći pravo korištenja istih, koji će stvarati dopunske prihode vaše firme ili jedine prihode.
Imate li više ambicija, pred vama je ogroman prostor na kojem uz učenje možete stvarati i čuda. Trenutno s našim programima trgujemo na međunarodnom deviznom tržištu, tržištu naftom, plemenitim metalima,..Mi i naši partneri iznimno smo zadovoljni trgovinskim programima. Programi u svakom slučaju mogu i trebaju biti još bolji, i vi ste kandidat da utječete na kvalitetu svojim vlastitim iskustvima do kojih ćete s vremenom dolaziti.
Što vam je potrebno da biste postali aktivni na međunarodnim tržištima?
Prije svega morate imati širok pogled na svijet. Potrebno vam je znanje korištenja računalom (to imate jer inače nebiste ovo čitali), želja za stjecanjem novca kao jedne od najpoštenijih stvari na svijetu. Novac nema predrasuda. Ne pozna boju kože, tu je da imatelju pruži mnoga životna zadovoljstva. Naravno nije u novcu sve, ali bez njega ne možete ama baš ništa.
Što vam nudimo?
Postanite naš partner. Za svoj interes i posredstvom nas možete ostvariti brojne prilike za zaradom:
-na području održavanja i daljnjeg razvoja stranica
-marketingu
-trgovanju
Bez ustručavanja nam se obratite na adresu: [email protected] i/ili mob:098/206-933. Utrošite malo vremena možda je baš ovo ono što tražite!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here