Kako do posla Alarmantan je podatak o broju nezaposlenih. Ako ste, nedaj Bože, među njima, to nije samo problem ove države jer za nju ste jedan od statističkih brojeva. To je prije svega Vaš problem i Vaša briga. Zato se zapitajte jeste li poduzeli baš sve kako biste promijenili stvari?
Budite uvjereni da svatko od nas može više i bolje nego što sam vjeruje i nego što to okolina vjeruje. Možemo mnogo više i zato je krajnje vrijeme da stvari uzmete u vlastite ruke. Nikom ne pomaže zapomaganje i pametovanje po kafićima i gradskim čoškovima. Kad netko kaže dolje Čačić, dolje Linić, dolje Milanović, ja se u pravilu složim sa time. No, da kojim slučajem budemo podvrgnuti lupi javnosti, što bi se sve moglo reći i za nas?
Dileme nema: ako niste otišli trbuhom za kruhom u Kanadu, Novi Zeland, Australiju,..stvorite si sami posao. Stvorite si radno mjesto. Evo mi smo se profilirali za rad sa financijskim institucijama (banke, štedne banke,…), no gotovo je, tu nemamo više za koga raditi. Zatim smo se pozabavili analizom međunarodnih tržišta i zaključili: TU JE NOVA PRILIKA! Stvorili smo nekoliko trgovinskih računalnih programa koji se solidno nose sa tržištima. Nisu savršeni, ali pristojno zarađuju.
Da biste postali naši partneri potrebno vam je:
-znanje korištenja računala, a to sigurno imate jer inače nebiste čitali ovaj napis
-staloženost, dobro promišljanje i odvažnost
Mi kao tim ne zapošljavamo nikog i to nam uopće ne pada na pamet. Zaposlite se sami. Nas kontaktirajte da vam u tome pomognemo na Vaše i naše zadovoljstvo. Samo da vas upozorimo: potrebno je dosta učenja!
Bez ustručavanja nam se obratite na adresu: [email protected] i/ili mob:098/206-933.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here