Brava sistem za povećanje grudiPoznato je da su žene do dana današnjeg imale mali broj opcija kada je reč o promeni veličine i oblika svojih grudi. Te opcije odnose se na hirurške zahvate, tablete, kreme, grudnjake sa umetcima i dr.
Žene danas mogu povećati svoje dojke, potpuno prirodnim putem, upotrebom BRAVA sistema, uz garantovane rezultate, a sve to u privatnosti svoga doma. Proces povećanja dojki upotrebom BRAVA sistema odnosi se na rast prirodnog tkiva dojke.

Funkcionisanje BRAVA sistema

BRAVA je prvi kliničko dokazani pristup koji se odnosi na povećanje dojki. Ovaj sistem zapravo povećava prirodno tkivo ženskih grudi, bez operacija, lekova, krema i dr.
Prirodni rast
Ljudsko telo poseduje mehanizam koji služi za rast i zarastanje. Kako to funkcioniše? Kada se tkivo nađe u uslovim tenzije, koja je kontinuirana, tkivo će početi da raste. Ovaj proces, odnosno princip, naziva se ekspanija tkiva. Lekari ga koriste 30 godina u raznim rekonstruktivnim procedurama. BRAVA je zapravo spoljni ekspander tkiva.
Pomoću BRAVA sistema, vrši se nežno trodimenzionalno vučenje, usled čega je dojka pod određenim pritiskom. Ovaj pritisak, odnosno blaga tenzija dovodi do ćelijskog odgovora u vidu replikacija. Nakon pravilne upotrebe BRAVA sistema, dobija se novo tkivo dojke, koje utiče na veličinu i obim grudi.
Kako sistem izgleda
BRAVA sistem sastoji se iz dve polučvrste korpe sa silikonskim ramovima koji su specijalno dizajnirani, kao i sofisticiranog minikompjutera, poznatim kao SportBox. Ovaj minikompjuter stvara i održava pritisak unutar korpi. Pored ovih delova sistema, uključen je i sportski grudnjak koji je takođe specijalno osmišljen kako bi držao korpe i minikompjuter na svom mestu. Kao i svaki proizvod i BRAVA ima uputstvo za upotrebu i druge dodatke.
Više informacija i slika BRAVA sistema možete pronaći na sajtu Poliklinike dr Drašković koji su na balkanu jedini ovlašteni za implementaciju Brave.
Efekti Brava sistema
Sa svakodnevnom upotrebom BRAVA sistema, u trajanju od najmanje 10 sati, primetiće se da su dojke otečene i uvećane. Kada se sistem skine, odnosno nakon 14 sati, otok spada i grudi se smanjuju. Zapravo svaki put kada se sistem koristi, tj. kada se skine, žena prolazi kroz BRAVA ciklus rasta. Kako vreme prolazi, uz svakodnevnu primenu sistema, primetiće se da nema više značajnog smanjenja volumena dojki čak i kada je sistem van upotrebe. To znači da je započet proces stvarnog rasta tkiva, uz prateći otok. Kada je reč o veličini rasta, ona je kap na dan. Žena će znati da je na sredini tretmana, kada prilikom postavljanja sistema za naredni period od 10 sati, vidi povećanje koje se odnosi na veličinu dojki koja se želi postići.
Sa BRAVA sistemom, rast se odnosi na celu površinu dojke. Brava je kreirana za povećanje tkiva dojke u svim pravcima dok efekat gravitacije jedino vuče nadole, dovodeći do uleganja dojke.
Sigurnost BRAVA sistema
BRAVA sistem predstavlja efikasan i siguran način povećanja tkiva dojke. Kada je reč o neželjenim efektima prilikom upotrebe proizvoda, kliničke studije pokazale su da postoji samo onaj koji se odnosi na kožnu reakciju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here