Avio karteTražite na internetu neke jeftine avionske karte za svoje slijedeće odredište?
Tražiti jeftine avionske karte i nije tako teško. Ustvari, postoji mali proces koji morate slijediti prilikom rezervacije vaše karte.
Gdje je najbolje mjesto za pronalaženje jeftinih avionskih karata? Na internetu.
Rezerviranje karata na internetu i to barem mjesec dana unaprijed, uvijek će biti jedan od najboljih načina da dobijete jeftinu avio kartu. Rezervacija vaše karte najmanje mjesec dana prije od planiranog vremena puta, kvalificirati će vas za napredni popust na kartama.To je jedan od najboljih načina kako pronaći jeftinu avio kartu.
Ostale tajne o tome kako pronaći jeftinu avio kartu su slijedeće:

 • Rezervirajte svoj let između sredine noći i jedan sat ujutro. Ne morate uzeti moju riječ “zdravo za gotovo”, ali vjerujte mi da poslije 1 ujutro cijena će biti veća.
  • Prilikom rezervacije vašeg leta provjerite da li su potrebna presjedanja i direktne letove. Malo neugodnosti kod zaustavljanja zbog presjedanja i povezivanja letova može značiti veliku uštedu u džepu.
   • Ovisno o tome koji dan u tjednu želite letjeti, možda možete dobiti jeftinije karte ako letite neki drugi dan. Zato kada tražite avio kartu, pokušajte ukucati različite datume i usporedite cijene.
    • Ako će vaš let biti u jednom pravcu, ujedno provjerite cijenu za povratnu kartu. Utvrđeno je da su povratne karte uvijek jeftinije od avio karata u jednom pravcu.

     Ako se pridržavate ovih savjeta prilikom rezervacije, sigurna sam da ćete uštedjeti novac za vaš let.
     Nikad ne letite sa skupim avio kartama, sada znate kako pronaći jeftine.

     Komentiraj

     Please enter your comment!
     Please enter your name here