Kako se riješiti vinskih mušicaPripremate li sok, voćno vino ili na stolu imate hrpu svježeg voća, budite sigurni da će se niotkuda pojaviti mnoštvo mušica (vinske ili voćne mušice). Kako si pomoći da se nepozvani gosti ne osile i kuhinju vam pretvore u svoju nastambu sa mnoštvom slastica?
Maštoviti ljudi dosjetili su se kako će se riješiti sitnih, dosadnih stvorova! Uzmite bočicu s raspršivačem. U nju ulijte nešto alkohola kupljenog u ljekarni za dezinfekciju rana. Poprskajte mušice koje će jednostavno popadati i potom ih samo pometite ili krpom uklonite sa stola.
Mušice možete učinkovito ukloniti i korištenjem insekticida, koji su finih mirisa i krasne ambalaže. No korištenje alkohola je kud i kamo sigurnije za zdravlje od tvari sadržanih u insekticidima, naročito ako ga koristite u kuhinji uz hranu.

2 KOMENTARI

  1. Dobro rečeno, dok se počne spremati oko hrane eto njih niotkuda, ali savet je odličan, ma viski cu ja njima u raspršivač da naspem pa da špricam. To će biti moje sredstvo za dezinsekciju, to če biti moj istrebljivač za mušice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here