Kako zaraditiČak i u ovo teško vrijeme, vrijeme krize, jada i bijede, moguće je raditi i pristojno zaraditi.
U životu (do sada) pokretao sam mnoštvo poslova, lijepih poslova. Na nekima sam bio uspješan i vrlo uspješan a na nekima sam doživio fijasko. Uglavnom, na svima sam se silno naradio, mučio se bedastoćama, administracijom, plaćanjem kazni za stvari za koje nisam ni znao da su prekršaji,…radio sam za radnike i državu. Promijenio sam razmišljanje. Sada vodim svoj posao u svojoj radnoj sobi i to onda kad mi se da, onda kad to želim. Nisam na udaru parazitskog dijela ovog društva. Nisam u utaji i neplaćanju poreza,…
Samoinicijativno, posredstvom poznanika otkrio sam vrlo uzbudljiv posao. Unatoč godinama postao sam trgovac. Trgujem valutama na međunarodnom deviznom tržištu. Počeo sam sa tehničkom analizom, praćenjem vijesti (Bloomberg, business,…i druge novine). Uložio sam malu svotu novca (skromno prema mogućnosti) i puno vremena.
Po prirodi sam globalista i teško mi je sjediti za računalom satima. Taj dio posla je iza mene. Putem mojih ideja i ideja najbližih suradnika napisali smo računalni program za automatsko trgovanje. On trguje a mi ga pratimo, smišljamo nove strategije i načine kako program poboljšati.
Želite li preskočiti mukotrpni početak, u roku nekoliko dana možete imati uspjeh na našem nivou primjenom programa automatskog trgovanja.
Imate li novaca za neki posao? Za sunčanu elektranu, vjetrenjaču, pogon,…ja nisam imao, a ni sad nemam. Moj put je od malo stvoriti više, od više stvoriti puno.
Pridružite nam se i probajte. Tko nije probao nezna, tko ne riskira ni ne profitira,….
Slobodno me kontaktirajte: [email protected] Mob:098/206-933

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here