Koju igru igratiČovječe ne ljuti se je legendarna društvena igra 1 ili do 4 igrača. Prvobitno nazvan LeLudo ili ponekad samo Ludo. Cilj igre je brže nego vaš protivnik dobiti sve figurice na metu.
Pokušajte svoju sreću i pokušajte dobiti sve od prve četiri figure na metu. Društvena igra, koja je zbog jednostavnosti pogodna za sve, i predstavlja sate i sate zabave za cijelu obitelj, prijatelje, ili si možete skratiti vrijeme u školi i na poslu, ako igrate preko interneta.
Najpopularnija društvena i obiteljska igra Čovječe ne ljuti se, koju je vrlo lako igrati. Kao i sve druge igre, ona također ima neka specifična pravila.
Pravila:
– Na početku igrači bacaju kockice 1x, koji baci najveći broj, počinje prvi,
– Svatko baca kocku tri puta, sve dok ne baci 6 piksela, da možete staviti lik na teren,
– Izlaz polje (polje, koje će početi) ne smatra se igralištem
– U igri, ne treba se uzrujavati ako ne bacite točan broj na kockici,
– U kući (na cilju), ne možemo preskočiti komad, ili polja, ali potrebno je baciti točan broj točkica (ako su potrebna tri boda a bacite 4 brojke ne mogu biti premještena)
– Ako nisu svi komadi u nizu (jedan po jedan) u kući ili na cilju, mi nemamo nikakve podatke na igralištu, možete baciti samo 1x.
Ako igrate igru online, pravila ovise o verziji igre, a ako igrate u fizičkom obliku, možete malo prilagoditi pravila.
Ova igra je korisna za djecu
Igra je također korisna za djecu, uz nju naučiti će se strpljenju u čekanju na seriju da bi mogli baciti kocku, i upravljati gnjevom, ako su bili “izbačen” u igri i morali se vratiti na početak. Ona ih uči prebrojavanju stanica. Stoga u inozemstvu ovu igru također igraju u razredu za vrijeme sati namijenjenih za zabavu i druženje. Dakle, djeca uče kroz zabavu.

1 KOMENTAR

  1. Dobra ideja! Na ovu korisnu i zabavnu igru gotovo da smo zaboravili, kada mi dođe unučica sve ćemo to nadoknaditi i usput se igrati i učiti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here