Red u kupaonici

Kuponica gdje vlada red i disciplina

Zbog nagomilanih stvari kupaonica izgleda manja. Rješenje su otvoreni ormarići i izložene police, a sitne stvari koje imate posložite u košaru ili neku lijepu kutiju.
Ako više preferirate kade od tuš kabine, odaberite manji ali dublji model. Dobiti ćete na prostoru, a time nećete umanjiti užitak opuštanja u njoj.
Bolje rješenje od klasičnih vratiju su ona klizna, jer zauzimaju manje mjesta. No, ukoliko imate obična vrata, iskoristite ih kako biste na njih postavili vješalice za ručnike, ogrtače i slično.
Uređenje kupaonice

Trikovi oko uređenja kupaonice

Kako biste vizualno povećali malu kupaonicu, preporuča se dodavanje ogledala ,jer ako su dobro pozicionirana postići ćete osim bolje distribucije svjetla i dojam prostranosti i to u visinu, širinu i dubinu.
Zidne pločice neka budu što manje i okomite, jer okomite linije dodaju visinu prostoriji, što odvlači pogled prema stropu. Izvrsni su i sitni mozaik-uzorci.
Prozirni zastori na tuš kabini ili kadi bolji su nego oni s uzorcima jer daju prostranost i ne zagušuju svijetlo u prostoriji.
Postavljanjem svjetala na zidove postići ćete dojam veće kupaone i riješiti ćete se sjene u rubovima.
Kada odabirete boju za zidove, podove i elemente u kupaonici preporučaju se svijetle boje, a posebno se ističu bijela i pastelno-plava boja.
Uživajte u kupaonici

I za kraj…

Kupaonicu uredite po vašoj volji, jer i ono malo vremena što provodite u njoj može vam puno značiti.
Pretvorite svoju kupaonicu barem jednom u tjednu na pola sata u vašu oazu mira.
Zapalite svijeće i u mirisnoj kupki ,uz opuštajuće zvukove glazbe koju volite, uživajte bez razmišljanja o problemima koji vas more u svakodnevnim trenucima, te se opustite od stresa koji vas okružuje.

2 KOMENTARI

  1. Ne znam hoce li vam pomoci ovo, ali ja sam tak rijesila sve nedoumice. ROCA ima doista prekrasne modele, ja sam bila odusevljena. Pogledajte, mozda ce i vama poci da se odlucite.

  2. ogledalo I mozaik plocice su spas kad je kupaonica mala…preferiram svetle boje I mislim da daju utisak veceg prostora……a da, ovaj savjet za pola sata oaze dobro zvuci..
    Mia

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here