VenecijaneriOsnovne karakteristike PVC stolarije:
Za PVC stolariju može se reći da je dugog veka trajanja i da ispunjava sve uslove funkcionalnosti građevinske stolarije. Nije zahtevna kad je održavanje u pitanju i ima sve karakteristike ekonomičnosti. Ova vrsta stolarije može pružiti najadekvatniju zaštitu od različitih vremenskih uslova, a sa višestrukim bravljenjem sprečava od provala i nasilnih otvaranja čime poboljšava stepen zaštite. Ukratko PVC stolarija ispuniće svaki estetski i funkcionalni zahtev tako da se svakako toplo preporučuje.
Najkvalitetniju PVC stolariju koju možete naći na našem tržištu karakteriše vrhunski kvalitet nemačkih proizvođača koja poseduje pocinkovane čelične profile koji nisu skloni koroziji i stolariju čine izuzetno čvrstom i pouzdanom. Kvalitetni PVC prozori mogu trajati dugo i besprekorno i izrađeni su jako precizno po visokim svetskim standardima.
Stvaraju odličnu zvučnu i termičku izolaciju i jednostavno se uklapaju u sve enterijere u raznim objektima. Mogu se naći i u raznim bojama što dodatno može da ukrasi fasadu bilo kog objekta. Pored boja možete birati razna stakla, ručice i ostale dodatke.
Za kompletnu PVC stolariju dobijate garanciju na više godina kao i za njen servis. Isporuka i montaža se ne čeka dugo, važno Vam je jedino da se posao obavi kvalitetno i profesionalno.
Ukrasite na adekvatan način Vašu PVC stolariju:
Kvalitetnu PVC stolariju obavezno ukrasite kvalitetnim venecijanerima. U svakom prostoru mogu predstavljati najmoderniji ukras za Vaše prozore. Ugradnja je veoma jednostavna. Venecijanere čine aluminijumske trake koje su široke po 2.5 santimetara složene kao zavesa. Postavljaju se u unutrašnji okvir prozora uz staklo ali ga ne mogu ni na koji način oštetiti. Fiksira se takođe veoma jednostavno u gornjem i donjem delu otvora prozora postavljanjem uskih kutija koje čine venecijanere.
Plastičnom palicom koja se nalazi sa strane mogu se otvarati i zatvarati. Palica pokreće trake u stranu koju Vi želite i na taj način kontrolišete koja količina svetlosti Vam je dovoljna u prostoriji. Možete ih po želji i skroz podići ili spustiti.
U nekim kozmetičkim salonima ili kancelarijama možete ih videti i na plafonu koja vizuelno čini zavesu što može izgledati vrlo zanimljivo.
Što se tiče održavanja venecijanera isto je kao i sa prozorima, mogu se lako i brisati i prati.
Kada je reč o bojama mogu se naći u preko 30 raznih boja i nijansi tako da se uklapaju u sve prostore i enterijere.
U radnom prostoru gde preovladava drvo nisu preporučljivi beli ili crni venecijaneri već neka maslinasta nijansa ili braon boja. Za moderan i prefinjen izgled vaše kancelarije najbolje će se pobrinuti venecijaneri u boji crvene trešnje. Kod manjih prozora najbolje rešenje je postaviti mini venecijanere.
U poslednje vreme vrlo često ćete videti ručno oslikane venecijanere poput slika koji mogu izgledati potpuno jedinstveno i interesantno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here