Najefikasniji anticelulit tretmaniCelulit nastaje usled genetskih faktora, nepravilne ishrane, stresa, pušenja, konzumiranja alkohola, nedostatka fizičkih aktivnosti, tesne odeće.
U prvoj fazi nastanka celulit se gotovo i ne primećuje. Tek se prilikom stezanja kože prstima počinju nazirati male kvržice i udubljenja. Kasnije usled nagomilavanja masnih ćelija dolazi do formiranja vidljivih ispupčenja i do opuštanja kože. Što se više celulita nagomilava koža postaje sve tanja, dolazi do gubitka elastičnosti, i sve više poprima izgled ’’pomorandžine kore’’. Kvržice u potkožnom tkivu vremenom čak mogu postati i bolne. Postoji nekoliko tretmana kojima se ovaj problem može rešiti.

Uklanjanje celulita putem masaže

Anticelulit masaža je jedan od najefikasnijih tretmana uklanjanja celulita. Hvatovima i međuhvatovima u pravcu ka srcu podstiče se krvna i limfna cirkulacija i pospešuje izbacivanje nagomilanih toksina iz potkožnog dela koji su doveli do stvaranja celulita. Kako bi se celulit potpuno otklonio sa svih kritičnih mesta potrebno je dva ili tri ciklusa od po deset tretmana anticelulit masaže. Jedan tretman traje oko pola sata. Nakon otklanjanja celulita anticelulit masažom Vaše telo će dobiti potpuno drugačiji oblik.

Kavitacija topi celulit

Kavitacija je prvenstveno namenjena topljenju masnih naslaga, ali daje odlične rezultate i kada je uklanjanje celulita u pitanju. Kombinacija ultrazvučne kavitacije i anticelulit masaže višestruko će umanjiti vreme i broj tretmana potrebnih za uklanjanje celulita. Kavitacija putem ultrazvučnih talasa dovodi do cepanja membrana masnih ćelija i izlivanja njihovog sadržaja u međućelijski prostor, koji potom dospeva do jetre koja ga razgrađuje kao i ostale masnoće koje su unete putem ishrane. Najčešće se tretira zona stomaka, butina, zadnja strana potkolenica i nadlaktice. Kavitacija već posle nekoliko tretmana daje vidljive promene u obimu i izgledu kože na tretiranim mestima. To je idealan način da se rešite i masnih naslaga i celulita.

Elektrostimulacijom do savršenog tela

Elektro stimulacija nalazi sve veću primenu u mršavljenju, otklanjanju celulita i reoblikovanju tela. Ova metoda koristi električne impulse koji izazivaju kontrahovanje mišića dok je osoba u ležećem položaju. Na taj način osoba pasivno vežba i mršavi. Značajne su promene obima i celokupnog izgleda tela koje se postižu elektrostimulacijom. Koža se zateže i celulit nestaje. Odaberite neki od ovih tretmana i rešite se celulita.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here