Mašina za pranje i sušenje vešaPotrošnja vode i struje:
Uz pomoć najnovijih modela mašina za veš možete kontrolisati potrošnju vode. Svaki model novije generacije ima sistem čime se automatski reguliše količina vode koja se iskoristi u toku svakog pranja. Postoji posebna opcija kod nekih modela kojom se dodatno štedi na vodi.
Ovom opcijom ukoliko perete oko 3 kilograma veša i manje bilo da je reč o zaprljanom sintetičkom ili pamučnom vešu u svakom programu koji izaberete može se uštedeti do 20 procenata struje i vode za razliku od drugih regularnih programa. Kada je količina vode manja brže će i temperatura dostići potreban stepen i time ste znatno uštedeli na potrošnji električne energije a uz to dobili veš koji je odlično opran. Ukoliko imate problema sa veš mašinom pogledajte koliko će vas popravka veš mašine kostati.
Najnoviji dizajn veš mašina:
Novi modeli mašina za veš su moderni i funkcionalni po svom izgledu aktuelni i veoma jednostavni u korišćenju. Kod udobnosti u korišćenju vodi se računa o svakom detalju preko ručice na vratima do redizajniranih bubnjeva sa maksimalnom vidljivosti unutrašnjosti mašine.
Programi za pranje sportske opreme:
Novi modeli mašina prilagodili su programe namenjene sportistima i različitim vidovima sporta i prljanju sportske odeće. Svaki program posebno kreiran je i namenjen pranju sportske odeće i obuće uz posebne tretmane koje oprema zahteva a pri tom daje odlične rezultate.
Programi za pranje specijalnih tkanina:
Kod ovakvih programa možete prati u mašini sve one materijale koje ranije niste mogli poput mikrofibera, vodootpornih materijala, poliestera, raznih mešavina i sl. Program je sam po sebi veoma sličan programu u kome se pere sintetička odeća na nižim temperaturama obično 30 stepeni i na taj način materijali ostaju očuvani.
Važne karakterisitike mašina za veš:
Napredak tehnologije u mnogome je doprineo uštedi energije što pokazuju najnoviji modeli koji su još efikasniji nego ranije. Imaju najnižu potrošnju el. energije i obeležene su visokom klasom A+. U odnosu na druge mašine za veš štede mnogo više energije i dosta su efikasnije.
Program za lakše peglanje:
Da biste veš što lakše i brže ispeglali dovoljno je da aktivirate ovu vrstu programa. Elektronska funkcija će na osnovu vrste materijala odabrati odgovarajući način pranja, centrifugiranja i sušenja i veš minimalno izgužvati čime Vam se automatski olakšava peglanje.
Program u kome odlažete start:
U sklopu ove funkcije uključivanje možete potpuno podrediti svojim obavezama kao i vremenu u kojem želite da ona obavi proces pranja. Možete je odložiti od 2 do 24 časa. Sve što je potrebno da uradite je da je napunite vešom za pranje, sipate prašak i omekšivač i namestite određeno vreme za koje želite da mašina počne sa radom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here