Decoupage na platnuBez obzira koji posao radili i koliko vam on vremena oduzimao tijekom dana, oduvijek imate energije i volje za razvoj novih, umjetničkih vještina i budući posao sa strane?
Onda ste na pravom mjestu jer će kreativne radionice i kreativni tečajevi koje organizira NB HOBBY&ART trgovina potaknuti vašu maštu.
Kroz sljedećih 2 tjedna popijte svoju dnevnu kavu sa prijateljicama kod kuće i uštedite za jednu od radionica ili tečajeva. Već od 65 kuna možete sudjelovati na raznim kreativnim radionicama. Ovisno o Vašim željama, interesima i znanjima možete se pridružiti na radionicama raznih tehnika i tema. Od shabby chic tehnike, preko oslikavanja čipkom, pittorico efekta, decoupage tehnike, crtanja iz jednog poteza i izrade nakita opustite se, zaboravite na dnevne probleme i otkrijte kreativca u sebi. Voditeljice kreativnih radionica Tea Jurković i Andreja Stanko uvest će vas u potpuno novi svijet vaših originalnih kreacija.
Trenutno najpopularnije hobby tehnike u Hrvatskoj su shabby chic, decoupage tehnika, izrada nakita… i sve to u kombinaciji sa mnogim medijima i trikovima donosi fenomenalne rezultate. Od starinskog izgleda do modernih futurističkih linija ili onakvog izgleda kakvog ste samo vi poželjeli.
Osobno, mnoge poduzetnice poput mene oduševljava ovaj mali umjetnički svijet. Imate li i vi poduzetničkog duha, jednog biste dana od izrade i prodaje ovakvih i sličnih umjetničkih predmeta mogli živjeti. Tko zna, možda baš vi osmislite neki novi umjetni cvijet, privjesak, ogrlicu ili ukras za zid, koji će oduševiti strance dok ih budete pokazivali na svom štandu na moru.
Svi smo krenuli od nule. I jedino što nas razlikuje od onih koji su odustali, jest da smo nastavili kada je bilo najgore i zadali si nove ciljeve. Ništa nije nemoguće i bez obzira na konkurenciju, postoji tisuću mogućnosti.
Svijet je ogromno mjesto za trgovanje, a prvi korak koji vam od srca preporučujemo….krenite učiti, usavršavati se i uložite u svoje talente 🙂
www.nbhobby.com

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here