Nexgard - žvakaća tableta protiv buha i krpeljaUčinkovit preparat protiv buha i krpelja u formi ukusne poslastice za pse. Psi, buhe i krpelji su nerazdvojiva kombinacija.
Poseban je izazov bio napraviti učinkovit preparat koji štiti od krpelja i brzo uklanja buhe, a da voda na njegovu učinkovitost nema utjecaja te sve to upakirati u ukusnu žvakaću tabletu kako bi primjena bila jednostavnija.
Razmišljajući o tome kako riješiti problem buha i krpelja Merial, vodeća svjetska kompanija na polju veterinarske farmaceutike, stvorila je jedinstveni proizvod – NexGard, posebno ukusne žvakaće tablete. Riječ je o novom, originalnom pristupu – preparat protiv buha i krpelja kao poslastica.
Zaštita ljubimaca od krpelja i buha iz dana u dan postaje sve veći problem. Sredstva protiv krpelja i buha koja se apliciraju na kožu imaju neka ograničenja – pas se ne može kupati, događa se da pas poliže sredstvo, treba se čekati da se mjesto aplikacije suši, postoje ograničenja u kontaktu tretiranog psa i ukućana.
Kod NexGarda toga nema. Ova žvakaća tableta je lijek u obliku poslastice i pas će je pojesti s najvećim zadovoljstvom. Već tri sata nakon uzimanja je osigurana potpuna zaštita psa od buha i krpelja. Samo 30 minuta nakon uzimanja NexGard počinje efikasno tamaniti buhe, a zajamčena je zaštita od buha i krpelja tijekom 30 dana.
Pas se odmah nakon aplikacije može bezbrižno kupati, skakati u vodu, lizati se, igrati, kretati se bez ikakvih ograničenja. Prednost činjenice da je NexGard proizvela vodeća svjetska kompanija Merial je u tome da je lijek detaljno testiran i apliciran u milijunima doza, što neupitno jamči kvalitetu i sigurnost za vašeg ljubimca.

3 KOMENTARI

  1. Nexgard, poslastica kao lijek, a za nas dom – evolucija u borbi protiv nametnika. Inace ne hvalim proizvode, ali kad nesto zasluzuje paznju, vrijedi prokomentirati. Ucinkovito i dugorocno i djelotvorno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here