Numerologija - koji je tvoj seksi brojPomoću numerološkog broja saznajte kakvi su seksualni apetiti vašeg partnera i sa kim se najbolje slažete.
Dok se u astrologiji momenat rođenja označava natalnom kartom, numerologija koristi samo datum rođenja ili preciznije brojeve datuma rođenja.
Svaka osoba ima svoj duhovni broj koji se izračunava sabiranjem brojeva datuma rođenja. Za izračunavanje ovog broja u numerologiji koristi se samo broj datuma, a broj meseca i godine ne. Što znači da je numerologija duhovnog broja veoma jednostavna. Ako ste rođeni 05. bilo kog meseca vaš broj je 0+5=5 ili za 24. dan 2+4=,6 ako je datum 29. onda je duhovni broj 2+9 =11, zatim se sabiru brojevi rezultata 1+1 =2 i numerološki duhovni broj je 2.

Broj 1

ŽENA: Strastvena i od rane mladosti traga za pravom ljubavlju. Vatrena, ali sa snovima i idealima. Ima razvijenu intuiciju, ume da ugodi muškarcu. Živi za ljubav, nikako za avanturu.
MUŠKARAC: Uživa u seksu i sklon je perverzijama koje pravda razvijenom maštom. Kad baci udicu, ne odustaje dok ne osvoji plen. Dominantan u seksu.
1 se slaže sa 8, 6 i 3, a treba da izbegava 2 i 9.

Broj 2

ŽENA: Ne uživa mnogo u seksu, ali se lako predaje. Za nju je to dužnost koju pokorno obavlja. Ipak, rano se upušta u seksualne odnose.
MUŠKARAC: Romantičan, nestalan i ne baš najbolji ljubavnik, inicijativu prepušta ženi pošto je prilično neodgovoran, ženama se preporučuje da u odnosu sa dvojkom budu oprezne i same se zaštite od neželjene trudnoće.
2 se slaže sa 6 i 8, a treba da izbegava 3 i 7.

Broj 3

ŽENA:Celo njeno telo je erogena zona. U večitoj potrazi za idealnim sklona je tome da često menja partnere. Ovde zapravo imamo dva ekstrema: totalno nezainteresovana ili izuzetno seksualna, koja je na ivici promiskuiteta.
MUŠKARAC: Evo ga napokon pravi ljubavnik! Gvozdena pesnica, ako nađe partnerku koja će pratiti sve njegove prohteve u vezi sa erotikom – eto seksa do bola.
3 se slaže sa 6 i 5, a treba da izbegava 2 i 9.

Broj 4

ŽENA: Skrivena vatra, vodi direktno u ekstazu, gazda u krevetu. Ona pokreće, izvanredna je ljubavnica.
MUŠKARAC: Izdržljiv ljubavnik, sklon maratonskom vođenju ljubavi – ali sebičan.
4 se slaže sa 8, 6 i 5, a treba da izbegava 2 i 1.

Broj 5

ŽENA: Brzo se zasiti svog seksualnog partnera. Kad nema inovacija, menja partnera, ali kad stvarno voli maštovita je i ispunjava svaki seksualni prohtev svog muškarca.
MUŠKARAC: Francuska škola, vrlo potentan muškarac koga uzbuđuje lepota ženskog tela. Ume da bude egoista.
5 se slaže sa 8, 2 i 3, a treba da izbegava 6 i 9.

Broj 6

ŽENA I MUSKARAC: Nema velikih razlika između šestice žene i šestice muškarca. Seks je za njih uživanje. Imaju jak seksualni apetit, a istovremeno traže nežnost i komplimente. Predigra je obavezna, i to duga i nikako monotona.
6 se dobro slaže sa 1, 2, 3 i 4, a treba da izbegava 5 i 9.

Broj 7

ŽENA: Mistična je, ali vodi igru, menja poze i diktira tempo.
MUŠKARAC: Izuzetno je potentan, maštovit i originalan. Neguje tehnike Dalekog istoka. Seks sa sedmicom je uzbudljiva vožnja čija je poslednja stanica orgazam.
7 se slaže sa 2, 7 i 6 7 a treba da izbegava 1 i 5

Broj 8

ŽENA: Od muškarca zahteva sve što joj padne na pamet. Seksualno oslobođena ličnost, traži nemoguće, voli da menja partnere.
MUŠKARAC: Brz, potentan, maštovit, seks-mašina je prava reč koja ga opisuje.
8 se slaže sa 6, 2 i 8, a treba da izbegava 5 i 1.

Broj 9

ŽENA: Seks je za nju nešto lepo i uzvišeno. Sklona je klasičnim pozama, mada, kad emocije “prorade”, ume da bude vrlo maštovita ljubavnica.
MUŠKARAC: Njega treba samo hvaliti, naročito njegovu muškost i kvalitete.
9 se dobro slaže sa 8 i 1, a treba da izbegava 6 i 2.
Numerologija ima odgovore na mnoga pitanja o karakterima ljudi i može proricati budućnost kao i horoskop. Pored duhovnog broja koriste se i broj imena i sudbinski broj.To su osnovni brojevi, pored njih u numerologiji postoje i drugi brojevi koji se mogu tumačiti …

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here