Klizište13.07.2012
Sudovec – Danas ujutro otvorena je državna cesta D22 Sudovec-Možđenec nakon 2 i pol godine!!

Svojim iznimnim zalaganjem i svakodnevnim radom, radnici su uspješno sanirali 2/3 klizišta u vrlo kratkom roku, i razveselili mještane Sudovca koji su vrlo sretni i ne mogu vjerovati kako su radovi gotovi u tako kratkom roku. Mještani se od sreće stalno voze sad po toj cesti, jer kako sami kažu da treba nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Zamolili smo jednog slučajnog prolaznika u Sudovcu da prokomentira ovu vijest:
“A čujte koj da vam velim. Jako sem sreten! Nemerem još uvek dojti ksebe, jer su nas jako iznenadili kak su bržem to napravili. Vezda bum mogel svojijem traktor u šumu, bez da me policija pita da zakoj se ja tut vozim”.
Ova je vijest razveselila gotovo sve, no neki ipak nisu zadovoljni tom odlukom. Kako saznajemo od jednog anonimnog djelatnika MUP-a kratko je prokomentirao: “Neznam što da vam kažem. Uvijek kad sam tu zaustavljao ljude, zaradio sam barem 200 kn sebi u džep. Jako sam tužan i nadam se da će se cesta ponovo uskoro zatvoriti.”
Nažalost, tako nešto uskoro bi se moglo i dogoditi. Naime, ostalo je još jedno klizište za sanirati, koje se nalazi na poziciji koja je tehnički vrlo teška za izvedbu radova. No poznavajući brzinu i kvalitetu izvođenja radova, možemo očekivati da će cesta već biti otvorena 2018-te.
Zato uživajmo u ovim predstojećim mjesecima koliko će i cesta biti još otvorena.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here