Po 10 saveta za rođene u znaku VagaDESET SAVETA ŽENAMA ROĐENIM U ZNAKU VAGA
1. Kao tipična žena rođena u znaku VAGE spremna si na kompromise, simpatična si i uslužna. Dakle, ne brini se za svoju budućnost.
2. Pošto izbegavaš oštrije sukobe, sklona si lakom popuštanju. To se često ispoljava kao neodlučnost.
3. Često puta čekaš da sve dođe samo od sebe, pa ti promakne pokoja šansa. Razvijaj vlastitu inicijativu, budi aktivnija i spremna da se boriš za ono što voliš.
4. Da ne bi sa nekim došla u sukob, često daješ svima za pravo. To može biti opasno. Tvoju diplomatičnost ljudi mogu protumačiti kao slabost karaktera.
5. Zahvaljujući privlačnom načinu ophođenja lako sklapaš prijateljstva. Ako si našla onog pravog ne dozvoli da ti pobegne zbog tvoje tromosti i neodlučnosti.
6. Ljubav i udvaranje već su ti sada jako važni. Uživaj u svojoj slobodi, jer žene rođene u znaku Vaga se obično veoma rano udaju.
7. Veoma ti je važan spoljni izgled. Imaj na umu da si ponekad samo zato smrtno zaljubljena jer on divno izgleda.
8. Vrlo si tašta i slaba na laskanje. Obožavaš komplimente i želiš ih u svakom trenutku. Ružna reč – i već se narogušiš. Ne preteruj sa takvim prenemaganjem.
9. Ti si tip koji mnogo zahteva. Ne postavljaj prevelike zahteve inače ćeš ostati sama.
10. Misli na to da možeš uz kućno ognjište zakržljati kao cvrčak. Treba da izabereš neko zanimanje kojim se možeš baviti i kada preuzmeš dužnosti domaćice i majke.
DESET SAVETA MUŠKARCIMA ROĐENIM U ZNAKU VAGA
1. Uvek nastojiš izmiriti stvari i posredovati među ljudima. Ali između dveju devojaka, koje te obe vole, to se ne može. Moraš se odlučiti.
2. Veoma rado nosiš masku velikog mira, zbog toga ti žene ne veruju da si u njih zaljubljen.
3. Ipak si premlad da toliko polažeš na svoj izgled. Ta crta se lako tumači kao taština.
4. I kad ponekad sanjariš da poseduješ vlastiti dom i porodicu, ne smeš se ponašati kao zapovednik. To neke devojke ne vole i to ih plaši.
5. Sposobnost znati pričekati dobra je i lepa, ali kada je reč o nekoj posebno privlačnoj devojci, izgubićeš trku ako ne budeš brži.
6. Prijateljstva su ti veoma važna, ali kada se zaljubiš, lako zaboravljaš prijatelje. To nije pošteno.
7. Veoma si darežljiv i hteo bi ljudima koji ti nešto znače dati sve. Ne preteruj u tome! Tvoji roditelji neće imati nimalo razumevanja za tvoje dugove.
8. Pokušaj ponekad i drugima pružiti mogućnost da govore pa i onda kada misliš da se znaš bolje od njih izraziti.
9. Ponekad je tvoja okolina savršenstvo nereda. Možda ljudima sa kojima živiš to ne prija. Malo se prilagodi i ljudima i situaciji. Ti to možeš, zar ne?
10. Ne budi prečesto ozbiljan.To ti baš nikako ne pristaje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here