Željko KnapićKao nevjerojatna žrtva pravosuđa, odlučio sam dati mali obol borbi za bolju budućnost svih nas. Deset godina borio sam se sa stoglavom pravosudnom aždajom za svoju familiju i budućnost. I izgubio. Došlo je vrijeme da se barem desetak godina borim za opće dobro jer je to jedini način da se užas koji se meni dogodio više nikome nikada ne dogodi. A što se to tako strašnoga dogodilo pročitajte kratki tekst na ovoj stranici pod naslovom TELE KOD MESARA. Svi koji tražimo pravdu protiv moćnika i korupiranog pravosuđa smo baš to.
Krajnji je čas da skupimo hrabrost i počnemo se buniti, jer buniti se protiv nepravde je pravedno. Prvi korak neka bude da skupimo potpise za skidanje imuniteta sucima i tužiocima jer nema drugog načina da „stoka sitnog zuba „ može očekivati pravednost i ravnopravnost. Ako nas bude dovoljno, neće nas moći ignorirati. Napravimo to ako ne zbog sebe onda za budućnost naših potomaka, ostavimo im nešto dobro i trajno po ćemu će nas se sjećati.
Potpisi svih bit će predani na kraju puta po Hrvatskoj Predsjedniku Republike, Predsjedniku Vlade i Predsjedniku Sabora.

12 KOMENTARI

 1. Da bi se išta promjenilo u ovoj zemlji, trebali bismo svi na put! Oboružati se šleprčkima (trula jaja) i raspaliti po svima privilegiranim: lažnim invalidima, lažnim braniteljima, po državnim službenicima, po svim strankama, …. a naročito po HNB-u i svim bankama!!!

 2. U varaždinu je pravosuđe i politika do sada išla ruku pod ruku!
  Pa je tako i nastala pjesma!
  Dok se u Varaždinu sjajni bal pleše
  sjajna si ekipa u Remetincu jajca češe!

 3. Pitali malog Ivicu!
  Ivice, što misliš o Hrvatskom pravosuđu?
  Vrag vam to suđe jebi!Uzvratuio je Ivica!
  Kupite si kod lončara zdjele, ranjgle, vrče…Pa budete imali pravo suđe za male novce!

 4. dragan đajić,je za njih gospodin!Ali si i ti u atletiki.De su ovi iz pravosuđa?Kako to, gordo zvuči.Pravosuđe!?Pa to je zepter…pravo suđe…alatke za jesti!

 5. pa kaj ti suci čekaju, da osudiju sami sebe?Kaj su oni, novi stanovnici Remetinca..pak imaju još dve solucije stanovanja zološki vrt ili Vrapče!?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here