ŠapatDobili smo nova dva naratora koja su manje išla na živce. Isabel je ovaj put bila popustljivija, iako se nije vidjelo da baš puno zbog bratove smrti, ipak se činila kao najrazumniji i najpametniji lik u ovom serijalu.
Cole je bio novi vuk koji je bez razloga htio postati vuk, zbog tobože teškog života slavnog glazbenika. Nisam našla njegov valjan razlog zašto bi postao vuk, imao je život o kakvom bi svaki tinijedžer mogao sanjati. Imao je talent, slavu, novac i fanove, što je i želio, a ipak je odlučio odustati od života.
Osim toga, zašto Beck i dalje pretvara ljude u vukove, ako samo time svima donosi nevolje.
Odnos Isabel i Cole mi se činio realniji nego od dvoje protagonista, iako se temeljila većinom na privlačnosti i seksu, ali ta ljubav nije bila ni potrebna, samo je ubačena na začini priču.
Najviše mi je Grace dignula živce kad su je roditelji kaznili zbog seksa na krevetu, a ona se bunila jer to “nije fer”. Ona ima potpuno pravo seksat se doma s dečkom bez znanja roditelja iako je maloljetna. Što si njeni roditelji umišljaju, kakvi su to nepravedni roditelji? Još k tome, kad se razboli, Sam na silu pokušava doprijeti do nje, a kad je ona u kazni, ne pridržava se. Još k tome on je otme unatoč njenom lošem stanju, za koje ni on ni ona ne mare, ona sam ide po ljekove u bolnicu da se stanje smiri.
Bila je situacija i Victorom kad se neprestalno mijenjao u vuka i čovjeka, ali to stanje nije uopće objašnjeno jer je ubrzo upucan, što mi se čini kao još jedan začin u priči.
Tek nešto pametno urade kad se Grace toliko stanje pogorša da počne povraćati krv, s time da odugovlače je li pametno poslati je u bolnicu da njeni roditelji je ne nađu i ne pošalju doma i s time da Cola ne otkriju mediji.
Graceini roditelji su prikazani opet kao krvoločno zlikovci kad su uletjeli u bolnicu, napali Sama i odlučili se ne odvojiti od svoje kćeri. Kasnije im je došlo iz dupeta u glavu pa su shvatili da ju jedino Coleov ugriz može spasiti, s čime se nastavlja priča.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here