Šta nosi budućnost - mesečni horoskopAko ste se uputili u potragu za odgovore na takva i slična pitanja astrologija Vam može pomoći.Svi važni životni događaju zavise od kosmičkog stanja u trenutku rođenje određene osobe pa se njihov razvoj najbolje prikazuje astrološkom kartom, odnosno horoskopom.

Predikativna astrologija, godišnji i mesečni horoskop

Predikativna astrologija koristeći različite metode predviđa događaje koji će se desiti u budućnosti. Astrolozi primenjuju tehniku tranzita, solarni horoskop, progresiju, direkciju, lunarni horoskop ili neku manje korišćenu tehniku za iznošenje činjenica predikativne astrologije. Svaka od ovih tehnika omogućiće Vam dobijanje odgovora na Vaša pitanja, a od astrologa zavisi koju će primeniti. Najjasniju sliku daje kombinacija nekoliko tehnika. Godišnji ili solarni horoskop predviđa događaje koji će se desiti godinu dana unapred. Mesečni horoskop bliže i detaljnije govori o događajima koji obeležavaju jedan kraći vremenski period.
Mesečni horoskop razotkriva blisku budućnost
Mesečni i godišnji horoskop su u suštini detaljnije prikazani izvodi natalne karte za tačno određeni vremenski period. Shodno tome tumačenje i mesečnog i godišnjeg horoskopa je nezamislivo bez natalne karte, odnosno natalnog horoskopa. Mesečni horoskop se pravi na osnovu položaja nebeskih tela u trenutku kada Mesec ima isti položaj kao i u momentu rađanja osobe. Obuhvata jedan lunarni mesec, odnosno period od dvadeset i osam dana. Razjašnjava dešavanja na polju ljubavi, zdravlja, posla.
Mesečni horoskop – ljubav
Mesečni horoskop će Vam dati i odgovore na pitanja vezana za Vašeg partnera, kvalitet veze i smer u kome ona vodi. Na osnovu njega možete odrediti da li je pravi momenat za korak dalje, za stupanje u brak ili ipak treba sačekati povoljniji trenutak.
Mesečni horoskop – posao
Predviđanja u vezi posla takođe daje predikativna astrologija putem mesečnog horoskopa. Povoljan period za poslovne aktivnosti u mesečnom horoskopu doneće Vam velike novčane prilive.
Mesečni horoskop – zdravlje
Mesečni horoskop predviđa čak i Vaše zdravstveno stanje u dolazećem periodu. Može ukazati na mogućnost prehlade, lomova ili dijagnostifikovanja teških bolesti. Nikada nije dovoljno rano za preventivno delovanje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here