Upoznavanje sa ženamaPonekad može zaista teško biti muškarac. Žene očekuju od nas da napravimo prvi korak. Od nas se očekuje da prvi priđemo ženi čak i ako se mi njoj takođe dopadamo.
Ova očekivanja mogu da učine da se osećamo pomalo neugodno. Ako se osećaš kao da nisi baš vičan prilaženju, upoznavanju i viđanju sa ženama, pritisak na tebe može da postane još veći.
Naravno, uvek možeš da ne uradiš ništa po tom pitanju, ali gde misliš da ćeš završiti ako tako radiš? Verovatno u najtamnijem uglu iz kog možeš sa bolom da posmatraš druge muškarce koji dobijaju žene koje se tebi sviđaju. Ako ovo nije prijatna pomisao za tebe, onda bi morao da znaš koje savete i pravila da poštuješ kad je upoznavanje žena u pitanju.
Izgradi samopouzdanje pre nego što priđeš ženi. Samouverenost će te dovesti bliže ženi koju želiš i učiniti da to izgleda kao laka stvar za učiniti. Budi samouveren dok hodaš prema njoj. Samopouzdanje će ti pomoći da ne izgledaš tako nestrpljivo ili kao da ti je neprijatno prilikom ostavljanja dobrog prvog utiska na nju. Ti moraš da se predstaviš pred njom kao prirodna i neopterećena osoba.
Unapred smisli uvodnu rečenicu koju ćeš joj reći kad joj priđeš. Šta će ti vredeti što si se samouvereno došetao do nje, ako se posle toga osramotiš jer si zaboravio šta si hteo da kažeš? Samopouzdanje se takođe gradi iz znanja šta treba reći i uraditi u datom trenutku. Trebalo bi da znaš neke od uobičajenih ali i opuštenih fraza za započinjanje razgovora, kako bi se žena osetila opušteno dok priča sa tobom. Uvodne fraze o situaciji u kojoj se nalazite su najbolje da se uključite u razgovor i mestu na kom ste, o drugim ljudima oko vas, o njoj i tako dalje.
• Kada prilaziš nekoj ženi, tvoj cilj je razumljivo taj da joj se približiš. Ali ipak, ne bi trebalo da odmah pokažeš svoje interesovanje za nju. Priđi joj sa namerom da se sprijateljite i da je bolje upoznaš. Pokušaj da je ne požuruješ u tome da postanete bliski, tražeći broj i pozivanjem na sastanak na tom mestu i u tom trenutku. Samo pusti da se stvari dogode same od sebe i uživaj u momentima vašeg upoznavanja. Ovde ključna stvar nije da shvatiš samo prilaženje njoj suviše ozbiljno, jer ćeš u tom slučaju biti pod velikim pritiskom i žena će tada da oseti tu tenziju.
• Kada jednom uspostaviš prijateljski status sa ženom, možeš početi da joj ukazuješ na neke nove i uzbudljive aspekte vašeg poznanstva. Novost će podrazumevati da budeš šarmantan, zabavan, razigran, misteriozan, i tako dalje. To će ti pomoći da je oslobodiš dosade. Kada razgovaraš sa ženom, nemoj govoriti o sebi, već o njoj. O sebi ćeš pričati kada te ona jednom bude o tome upitala.
Poveži se sa njom na uobičajen način. Ti upoznaješ ljude i deliš sa njima nešto, i to je ono što čini upoznavanje prijatnim i vrednim.
• Ipak, najvažnije od svega je da, kada kreneš u upoznavanje sa ženama, budeš ono što zaista jesi. Čak ni ti ne bi voleo da upoznaš nekog ko predstavlja sebe kao ono što nije. Samo pokaži svoje pravo ja i budi iskren.
Za još saveta, poseti www.phonedate.org

1 KOMENTAR

  1. Istina je da je samopouzdanje bitno ali da bi ste dostigli neki nivo samopouzdanja potrebno je iskustvo. Nebitno da li je dobro ili lose, ono je bitno. Verovatno necete uspeti u prvim pokusajima da osvojite neku zenu ali cete na svojim greskama nesto i nauciti. Sto vise budete prilazili zenama stres ce biti sve manji. Za pocetak mozete vezbati na sajtovima za upoznavanje koji nude potpunu diskreciju i anonimnost, a kasnije mozete probati i u stvarnom zivotu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here