Vaših pet minuta - odmor po meriDošlo je vreme da napravite malu pauzu u poslu i da odete na savršen odmor sa željom da dobijete novu energiju.
Ustajete od svog stola i gasite monitor, jer konačno je došao trenutak da ne morate da gledate u milion dosadnih reklama, banera i svega što Internet ima da ponudi. U celoj toj euforiji i lepom raspoloženju birate neku od prelepih metropola gde ćete provesti svoj odmor od par dana u nadi da ćete se odmoriti i prikupiti novu snagu i energiju.
Po sopstvenom izboru našli ste se u predivnom gradu punom turista, sjajnih bilborda i blještećih reklama, glasnih zvukova i saobraćaja koji ne prestaje da cirkuliše. Kao rukom odnešen, vaš odmor je završen. Vreme je da se vratite sa “odmora” i da nastavite sa svojim poslom tamo gde ste stali, osećate da niste mnogo inspirisani, niste dobili dozu energije koja vam je potrebna da biste nastavili da stvarate, nasuprot vašem planu da ste posle ovih par dana divne avanture puni entuzijazma, vratili ste se za svoj sto, palite kompijuter, baneri su tu, reklame blješte i dalje na sve strane, milion mailova, padate u blagu depresiju.
Koliko često ste razmišljali o tome da se spojite sa prirodom? Sada, dok ovo čitate pravi je trenutak da se zamislite o mestu gde će sve vaše brige da nestanu, o mestu gde možete da se osetite živo, gde ćete dobiti inspiraciju i ideje, novu i svežu energiju za produktivan rad na poslu i gde svakako nema bilborda i reklama na svakom ćošku. Istovremeno ćete osetiti mir, koji toliko dugo priželjkujete.
Vaših pet minuta - odmor po meriU takvom smo vremenu da provodimo po osam i više sati za monitorima, kada ugrabimo neki slobodan trenutak uvek smo u žurbi, konstantno su nam telefoni u rukama i tako olako puštamo vreme koje je dragoceno da prolazi pored nas brzinom svetlosti. Ako ste na trenutak poželeli da nađete način da usporite vreme, budite otvoreniji u odabiru mesta gde ćete provesti svoj odmor ove zime, ne mora to biti neka daleka i skupa destinacija, Zlatibor je na dohvat ruke, verujte da je to odličan potez! Jeftinije je od terapije, a daleko više i efikasnije leči stres.
Priroda toliko toga ima da ponudi, a da mi toga nismo ni svesni. Jedan manji procenat ljudi svoje slobodno vreme i ideju za putovanjem iskoristi u divljini. Pred nama je period odmora, kada odlučite da napravite pauzu i odete na “odmor”, zamislite se dobro o mestu koje će vam pomoći da se spremni i zadovoljni vratite na posao.
Ako poželite da provedete svojih par dana u divnoj prirodi, kombi prevoz od Beograda do Zlatibora vam je uvek dostupan i odvešće vas po vašu dozu energije i mira!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here