Muške frizureFrizure za muškarce se menjaju iz godine u godinu, i neke koje su možda pre 5 godina bile popularne, sada se uopšte ne nose i nisu više u modi. Takođe, kako godine prolaze, muškarci sve više obraćaju pažnju na sopstveni izgled i trude se da izgledaju što je moguće bolje, lepše i privlačnije. Jedna od stvari koja može u tome pomoći je odabir odgovarajuće frizure za muškarce. Uvek prija nova promena na bolje, zar ne?
Evo i nekoliko saveta koji vam mogu pomoći pri izboru nove frizure:
1) Saveti frizera. Najbolje je ako već imate ličnog frizera da sa njim popričate i da vam on preporuči neke frizure koje bi vam najlepše stajale i da vi izaberete jednu od njih. Takođe, možete naći i novog frizera koji će biti zadužen za vaš novi stajling koji počinje upravo od nove frizure.
2) Volite i iskoristite kosu koja vam je podarena. Nemojte bežati od vaše prirodne kose i želeti da imate neku kosu koju vam priroda nije dala. Budite zadovoljni sa tim što imate i trudite se da već postojeću kosu oblikujete na najbolji mogući način.
3) Ako imate kovrdžavu kosu, nemojte je uporno ispravljati i sakrivati. Nekim muškarcima kovrdže mogu sjajno izgledati zato iskoristite to u svoju korist.
4) Saveti vaših bližnjih su uvek dobrodošli. Slobodno upitajte vašu devojku, prijatelje, ortake za savet. Šta oni misle da bi vam najbolje stajalo. Verujte na reč onima do kojih vam je stalo i koji će vam reći šta misle iz najbolje namere.
5) Furajte svoju novu frizuru. Kada konačno napravite odluku kako će izgledati vaša nova frizura, zablistajte u pravom svetlu. Budite zapaženi, učinite da i ostali budu oduševljeni vašom promenom na bolje i vašim mnogo boljim i svežijim izgledom.
6) Održavajte svoju frizuru. Ako vaša nova frura zahteva redovno održavanje i nameštanje, to i činite. Nemojte dozvoliti da zapustite kosu i ne vodite računa o njoj. Jako je bitno imati bujnu, zdravu i urednu kosu. Izgledaćete lepše, vedrije i samim tim imaćete više samopouzdanja.
Napomena:
– Ukoliko ste stalno u žurbi, kratki sa vremenom preporučujemo vam da birate one tipove frizura koje ne zahtevaju previše nameštanja i održavanja jer ćete na taj način sebi uštedeti jako puno vremena.
Uživajte u vašoj novoj frizuri!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here