Zašto je Opel Astra toliko popularna?Nagrada za evropski „Auto godine“ je ustanovljena davne 1964. godine. Ljubav i tehnološki napredak pospešeni takmičarskim duhom u okviru industrije godinama već stavljaju zaista izuzetne primerke vozila u fokus. Svima je cilj oduvek bio isti-bezbednost, udobnost, vrhunska usluga, ali i poneka specifična odlika koja će baš određeni automobil dovesti na sam vrh po kvalitetu i izuzetnosti.
I dok se za prestižne proizvođače takmiče Francuska, Italija, Velika Britanija i Japan, bez premca su automobili nemačke proizvodnje, a među njima posebno automobili marke Opel.
Zašto je Opel Astra toliko popularna?Opel vozila odnela su čak 5 puta pobedu kao najbolji automobili godine (1985,1987,2009,2012, 2016). Preko 15 puta su Opel automobili našli u top tri modela.
Ne čudi onda ni činjenica što je Opel u Srbiji među tri najprodavanije marke, kao ni to što je ove godine ubedljivu pobedu odnela nova Opel Astra. Odlukom 58 novinara iz 22 zemlje Evrope, Astra je pobedila sa 309 bodova ispred modela Volvo XC90 koji je dobio 294 poena, dok je treće mesto zauzela Mazda MX-5. U konkurenciji su bili još i Audi A4, BMW Serije 7, Jaguar XE i Škoda Superb.
Šta je ono što je izdvojilo Opel Astru među ovim automobilskim gigantima?
Zašto je Opel Astra toliko popularna?Tempo života ostavlja nam sve manje vremena da se bavimo mnogim stvarima i previše često ulažemo resurse u održavanje i analizu. Ono što nam je potrebno sve više su inteligentni i samoodrživi sistemi. Automobil koji praktično sam o sebi vodi računa, a onda vas na putu od posla do kuće i udobno ergonomski smesti, pa i izmasira, zaista deluje kao scenario iz bajke. Wellness AGR sedište s ugrađenom ventilacijom i masažerom, kao i funkcijom memorisanja vaših podešavanja štedi i vreme i energiju, i to sve uz mirise balansirajućeg zelenog čaja ili duboke šume. Uz IntellLink® sisteme i neke relaksirajuće zvuke vaše omiljene muzike, ostaje vam samo da sednete iza odabranog volana i, prateći vrhunske sisteme navigacije, bezbedno i pouzdano stignete na vaše odredište.
Zašto je Opel Astra toliko popularna?Još jedna stvar koja je izdvojila ovaj model jeste odnos kvaliteta i cene. I u Srbiji je samim tim ovaj model postao izuzetno tražen, naročito po novoj akcijskoj ceni Opel Astre. Uz opciju Opel finansiranja koje je posebna ponuda za kupovinu novih Opel vozila uz 0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci možete najbrže i najlakše doći do svog novog Opela. U jednoj od 12 boja koliko su u ponudi.
A poruka iz Ženeve sa 86. međunarodnog sajma automobila definitivno glasi: „udobna vožnja uz novu Opel Astru”.

1 KOMENTAR

  1. potpuno se slazem da je Opel astra odlican automobil. I sto je najvaznije nije skup, ima dosta opreme, i mogu se naruciti vise motora, sto je isto tako prednsot

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here