Zašto se sportisti kunu u CelergenU svetu suplemenata, Celergen već odavno nije novo ime. Međutim ovaj suplement se uglavnom vezuje za anti-ageing, zatezanje kože lica i slične potrebe. Retko smo do sada imali priliku da čujemo sportiste ili trenere kako preporučuju ovaj proizvod, ali polako sve češće čujemo prepouke upravo od njih.

Šta je to Celergen?
Celergen je suplement, jedini neinjektabilni suplement za ćelijsku terapiju. On stimuliše prirodne kanale neophodne za oporavak i podmlađivanje ćelija unutar našeg organizma obezbeđujući mu biološki aktivne mikronutriente na ćelijskom nivou pomažući tako izgradnju proteina i enzima.
Celergen se tako bori protiv starenja, održavajući energiju i vitalnost, kao i odlažući nastup hroničnih degenerativnih oboljenja.
Zašto baš sportisti preporučuju Celergen?
Za profesionalnog sportistu važne su tri stvari: fizička sprema, energija i sposobnost brzog oporavka.
U cilju postizanja tri navedene stavke, Celergen pomaže na sledeće načine:
– Celergenov bio-dnk kompleks dobijen od riba iz velikih morskih dubina, značajno smanjuje iscrpljenost i ublažava bol u mišićima, kao i vrtoglavicu nakon napornog treninga. Sve to omogućava veću koncentraciju na trening ili nastup i potpuno iskorišćenje svojih fizičkih mogućnosti.
– Ćelijski enzimi i proteini u telu se smanjuju kako telo stari. Celergen stimuliše mehanizme za proizvodnju energije, kako bi energija i izdržljivost sportiste bili na uvek najvišem nivou.
– Oporavak ćelija je bitan kako u slučaju povreda, tako i prilikom izgradnje mišićne mase. Celergen obezbeđuje ćelije sa preko potrebnim nutrijentima kako bi enzimi mogli da obave svoj posao u procesu oporavka i zalečenja.
Uzimajući u obzir ove tri stvari, ne čudi da celergen sve više i više nailazi na upotrebu i među profesionalnim sportistima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here