Zašto su kreveti na sprat san svakog detetaDošlo je vreme da dete prebacite iz kreveca u krevet koji bi bio u skladu sa visinom i godinama? Niste u mogućnosti da kupujete krevet po meri pa za dve-tri godine opet da kupujete još veći krevet u skladu sa visinom i godinama? Kupili bi krevet koji će da traje duže, što duže? Pravo rešenje za Vas su kreveti na sprat.
Najveći razlog je zato što ga deca obožavaju, srećno ležu i ustaju. Sa oduševljenjem gledaju u njega i verovali ili ne rado ga sami nameštaju, ustvari ne dozvoljavaju da ga bilo ko drugi namešta, jer to je samo njihov kutak, u kome oni uživaju. Kreveti na sprat imaju takvu moć da će deca sa ponosom pričati o njima, svaki detalj će zavoleti. Osim dece, i Vi ćete ga obožavati. Potvrdilo je više od hiljade roditelja da nema ništa bolje nego kad u dećijoj spavaćoj sobi najlepši deo zauzimaju kreveti na sprat. Evo i par razloga:
1. Deca sama odlaze na spavanje, neka čak i jedva čekaju. To je za roditelje jedna obaveza manje, jer uglavnom je procedura objasniti detetu uveče da je vreme za spavanje.
2. Većina dece sama namesti svoj idealni krevet, i to bolje nego što možete da zamislite.
3. Smatraće da ste najbolji roditelji na svetu, jer im dozovoljavate da spavaju na „visokom krevetu.“
4. Kreveti na sprat učiniće da deca ležu i bude se sa osmehom na licu

Kreveti na sprat- za jedno, kao i za dva, ili tri deteta

Kada se kaže kreveti na sprat, odmah se pomisli na dva kreveta koja su jedan na drugom, merdevine, gornja ogradica, i večita dilema ko će da spava gore. Pravo rešenje za roditelje sa jednim detetom, ali i za one koji imaju dvoje ili više dece, a imaju prostor za takve krevete na sprat. U pitanju su singl kreveti na sprat. Sing kreveti na sprat su idealni za dete koje voli da spava gore i uživa u toj visini, samo par koraka na merdevinama i smesti se u svom najboljem kutku. Prazan prostor ispod kreveta na sprat može pametno da se iskoristi. Stavite predmet koji smatrate da bi mogao da ide ispod kreveta na sprat. Npr: radni sto, ogradica sa igračkama, ili čak kućica za vaše mališane. Kreveti na sprat za dvoje dece, mogu da budu i za troje, jer ispod svakog kreveta na sprat može da se stavi fioka krevet u koju može da se stavi još jedan dušek na kome će treće dete spavati jednako dobro kao i drugo dvoje koje spavaju na gornjim spratovima. Takvi kreveti mnogo štede dečiji prostor i ostavljaju dovoljno praznog prostora u prostoriji.Kada to uradite videćete da njihovoj sreći nema kraja. Potrebno je da se potrudite malo više, i takve stvari dopustite ili ispunite deci da bi Vam ona bila neizmerno zahvalna.

Kreveti na sprat, čak i za one najmlađe

Možda zvuči nestvarno, ali postoje i kreveti na sprat za decu uzrasta od dve do sedam godina, možda čak i za malo starije. Singl kreveti na sprat za najmlađe su proizvedeni sa namerom da dete u prvim godinama života, život shvati savršenim, i da svoje detinjstvo pamti po orginalnim stvarima koji su mu roditelji priuštili. Ovakav krevet u svom sklopu sadrži tobogan, zavesicu, ispod kreveta kućicu za sve moguće igre koje dete poželi, za njegovu maštu, kada ne budete znali gde Vam se dete krije u kući, zavirite ispod ovog kreveta, sigurno će biti tu. Samo zamislite tu sreću u njihovim očima, i osmehe na licu dok se budu spuštali sa svog omiljenog krveta, ili dok se budu krili od Vas ispod njega, toliku sigurnost u njima pratićete u njihovom odrastanju, biće ponosni na Vas, ali i Vi na njih.

Kako uštedeti prostor u dečijoj sobi?

Imate problem sa dečijom sobom? Nemate dovoljno prostora u jednoj sobi da stavite dva kreveta? Niste jedini, u našoj zemlji to je veoma čest problem. Pravo rešenje za Vas su kreveti na sprat. Izuzetno jake konstrukcije od punog drveta kreveti na sprat rešiće Vaš problem dugo godina unapred. Kada deca odrastu i žele da se odvoje u posebne sobe, kreveti na sprat koji mogu da se razdvoje učiniće da budete ponosni na sebe što ste kupili takav krevet na sprat. Nećete morati ni Vi ni Vaša deca da trošite na druge zasebne krevete, jer ovakvi kreveti na sprat mogu da budu i zasebni identični singl kreveti.
Kreveti na sprat bilo da su singl ili dupli, upotpuniće Vaš prostor i učiniće da Vašoj deci detinjstvo bude ne zaboravno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here